Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nenatáhla sis jen sval? Zkus test, 10DPO už by bylo něco vidět. A neboj, sport takhle brzo neublíží, pokud neděláš nějakou brutalitu
@Seizdra píše:
Nenatáhla sis jen sval? Zkus test, 10DPO už by bylo něco vidět. A neboj, sport takhle brzo neublíží, pokud neděláš nějakou brutalitu
No, squash je podle mě jeden z nejhorších sportů, co se těhotenství týká, plus tenis. Takže jestli se to potvrdí, radši toho hned nechat. Jde o ty prudké výpady a vytáčení celého těla, tohle vám každý gynekolog zakáže.
@Cuarentena píše:
No, squash je podle mě jeden z nejhorších sportů, co se těhotenství týká, plus tenis. Takže jestli se to potvrdí, radši toho hned nechat. Jde o ty prudké výpady a vytáčení celého těla, tohle vám každý gynekolog zakáže.
Ale to joo, ale myslím takhle v začátku, že by to ještě neublížilo…
Ja nevim testovat se jeste bojim abych nebyla opet zklamana
ms mam dostat za 5dnu. Nebolelo me svalstvo ale spise jako vajecniky ci tak. Musela jsem si az cupnout.
Ahoj, vcera jsme s milackem byli na squashi a ke konci me zacalo strasne bolet v podbrisku a strilelo mi az do zad. Na squach chodim ale tohle se mi jeste nestalo. Jsem ted 10DPO. Myslite ze by mohlo jit o tehotenstvi. Dekuji za nazory. Taky se mi tak nejak hur dychalo chvilemi se mi zdalo ze se nenadechnu
dekuji a pa