Po sportu bolest?

Anonymní
19.1.13 11:53

po sportu bolest?

Ahoj, vcera jsme s milackem byli na squashi a ke konci me zacalo strasne bolet v podbrisku a strilelo mi az do zad. Na squach chodim ale tohle se mi jeste nestalo. Jsem ted 10DPO. Myslite ze by mohlo jit o tehotenstvi. Dekuji za nazory. Taky se mi tak nejak hur dychalo chvilemi se mi zdalo ze se nenadechnu :-( dekuji a pa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
19.1.13 12:01

Nenatáhla sis jen sval? Zkus test, 10DPO už by bylo něco vidět. A neboj, sport takhle brzo neublíží, pokud neděláš nějakou brutalitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.1.13 12:03
@Seizdra píše:
Nenatáhla sis jen sval? Zkus test, 10DPO už by bylo něco vidět. A neboj, sport takhle brzo neublíží, pokud neděláš nějakou brutalitu

No, squash je podle mě jeden z nejhorších sportů, co se těhotenství týká, plus tenis. Takže jestli se to potvrdí, radši toho hned nechat. Jde o ty prudké výpady a vytáčení celého těla, tohle vám každý gynekolog zakáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.1.13 12:08
@Cuarentena píše:
No, squash je podle mě jeden z nejhorších sportů, co se těhotenství týká, plus tenis. Takže jestli se to potvrdí, radši toho hned nechat. Jde o ty prudké výpady a vytáčení celého těla, tohle vám každý gynekolog zakáže.

Ale to joo, ale myslím takhle v začátku, že by to ještě neublížilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 12:17

Ja nevim testovat se jeste bojim abych nebyla opet zklamana :-( ms mam dostat za 5dnu. Nebolelo me svalstvo ale spise jako vajecniky ci tak. Musela jsem si az cupnout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex