Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pomóóóc na horním rtu mám dva velký opary a na dolním rtu jich asi šest malých, nějaký babský rady, nebo ty náplasti…A z čeho to mám sakriš!!! ![]()
zkus od canadermu tu jejich vodičku na opary ta nám zabírá nejlépe a B-komplex
Náplasti nepomáhají.Taky na to trpím,ale spíš v létě klasika když přijedeme od moře,tak vím téměř jistě,že se mi udělá
.Já to hned na začátku vypaluju francovkou aspon třikrát do hodiny a pomáhá to.Sice to pálí jak čert,ale pomáhá.
Z čehokoliv
Já na to taky trpím, kupovala jsem si vždycky Vectavir, ale to mi pak přestalo účinkovat. Zkusila jsem marihuanovou vodičku, myslím zrvona ten canaderm, to bylo trochu lepší, ale teď naposledy jsem si koupia od Compeed ty náplasti a LUXUS!!! Nejde to ani vidět a díky tomu, že se k tomu nedostává vzduch se ani nezvětšuje! Mně zůstal jen takovej malinkej puchýřek, velikost stejná jako při „objevu“ i na konci…
@kamikaa píše:
Náplasti nepomáhají.Taky na to trpím,ale spíš v létě klasika když přijedeme od moře,tak vím téměř jistě,že se mi udělá.Já to hned na začátku vypaluju francovkou aspon třikrát do hodiny a pomáhá to.Sice to pálí jak čert,ale pomáhá.
Vidíš, já zas náplasti nemůžu vynachválit
Člověk od člověka, klasika ![]()
Jo a ještě sojová omáčka
Sice to zní divně,ale vážně to pomáhá ![]()
@Seizdra já si je právě kupovala na dovču a nic,tak jsem se na ně už vyprdla. ![]()
Mně se udělal opar, je to tak 5 týdnů zpátky. Bylo to v neděli, doma jen Vectavir.. tak jsem poslala mojeho do města do lékárny, ať mi koupí ty reklamový náplasti, používala to i kolegyně z práce (bez úspěchu, ale to jsem nevěděla). Než přijel, udělal se mi malej pupen, velikostně asi tak hlavička od špendlíku. V lékárně mu řekli, že to je pouze při prvních příznacích, tj. svědění, ne až když je pupen. No stejně jsem to nalepila. Jak říkám, skoro to nebylo vidět, ani se to (narozdíl od použití mastiček a(aspoň u mě)) nezvětšovalo a pak jak jsem to sundala, tak to bylo trochu bolestivý, ale při přestání používání do rána OK…
Asi vyzkoušet a poznat, kdo na to jak reaguje… Já super )klepu
)
Ahoj
, já na opary trpím od malička a vyzkoušela jsme snad už úplně všechno. Jediné, co mi opravdu pomáhá je Tea Tree Oil, mazat co nejčastěji. Když namažeš hned při svědění a brnění, tak se ztratí. Když mažeš už pupínek, tak se výrazně urychlí hojení, krásně vysušuje a mně pomáhá i od bolesti, tak nějak chladí. Vyzkoušej, nedám na něj dopustit ![]()
Tea tree olej a mazat mazat a mazat. Pak zvýšit přísun vitamíny B.
Náplasti moc nepomáhají, mám je jen kvůli dceři, abych jí uchránila.
zaručeně pomáhá bambucké máslo a v zárodku namazat herpesine
..já na opary taky trpím dost,stačí se napít z cizí sklenky..