Plnička tobolek

468
26.6.18 12:41

plnička tobolek

Ahoj, máte někdo zkušenost s plničkou tobolek? https://www.google.cz/search?…:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7748
26.6.18 13:08

Ano, pracovní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.6.18 13:09

@Fíková a jak se s tím pracuje?jde to dobře a rychle nebo je to na nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
26.6.18 13:10
@aduska912 píše:
@Fíková a jak se s tím pracuje?jde to dobře a rychle nebo je to na nic?

Chce to trochu cviku, ale není to nic složitého. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.6.18 13:44

@Fíková jde mi o to,jestli se mi to vyplatí koupit,když denně potřebuju naplnit 30 tobolek nebo jestli to mám plnit ručně.narazila jsem na tu plničku náhodou ale vůbec nevím jak to může fungovat a jak rychle se ty tobolky tím naplní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
26.6.18 14:16
@aduska912 píše:
@Fíková jde mi o to,jestli se mi to vyplatí koupit,když denně potřebuju naplnit 30 tobolek nebo jestli to mám plnit ručně.narazila jsem na tu plničku náhodou ale vůbec nevím jak to může fungovat a jak rychle se ty tobolky tím naplní

30 tobolek s tím máš prakticky hned. Nekupuj si větší, ať nemusíš pořád zalepovat zbývající otvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.6.18 15:18

@Fíková ještě prosím jedna věc: mohla bys mi prosím nějak popsat jak to funguje, nějaký návod?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
26.6.18 15:49

No, snad to svedu :) mám zkušenost s tímto typem. Takhle, jak to je složené, tak tam dáš ty kapsle, utáhneš šrouby, ne úplně na sílu. Pak jak tam jsou nahoře po stranách uprostřed ty dva kovové čudlíky, tak ty zmáčkneš, a tím se ti ty kapsle oddělí. Horní část sundáš, povolíš šrouby a na plochu té spodní destičky nasypeš plnidlo a kartou rovnoměrně rozdělíš do všech kapslí. Pak tam dáš zas tu horní část a decentně zamáčkneš. A je to. Jinak, že jsou různé velikosti kapslí, podle toho, jaký objem potřebuješ a tím i různé velikosti strojků víš? Budeš muset znát objem množství té látky, kterou plníš a podle toho vybrat velikost kapsle.

Příspěvek upraven 26.06.18 v 16:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
26.6.18 16:13

https://www.youtube.com/watch?…
tahle je podobná, ikdyž trochu sofistikovanější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková