Plnitelná kapsička - jak ji nejlépe ohřát?

Anonymní
1.12.25 14:22

plnitelná kapsička ohřívání

Vím, že to není ideální, ale na poslední chvíli jsem se rozhodla chodit do cvičení (s miminkem)a je zrovna v dost blbou dobu (12:30 až 13:30). Tím, že je to na poslední chvíli, to není ani úplně nejblíž, takže musím jet hodinu a kousek předem a těsně před cvičením nakrmit malou(9 a půl měsíce). Vzhledem k tomu, jaké je při jídle prasátko a navíc toho i hodně sní a trvá to dlouho, jsem si říkala, že to vyjímečně rozmixuji( jí už malé kousky) a narvu do kapsičky, z té to většinou vyzunkne za třetinu(možná ani to ne) času. Ale je to oběd a bylo by lepší to trošku přihřát. V tom centru na cvičení mikrovlnku mají, ale zkoušel někdo ty opakovaně plnitelné kapsičky hodit třeba na deset vteřin do mikrovlnky? Je mi jasné, že to na to není určeno, ale na ohřívání v lázni tam nebude čas, spíš si říkám, zda to někomu nebouchlo. Fakt je to jen plast, nemá to kovový vnitřek a dala bych to na chvilku, stačí, ať to není ledová masozelenina.
Jediná další věc, kterou jsem našla, je ta silikonová kapsička, která je tedy už do mikrovlnky určená, přijde mi ne úplně praktická.
Používal to někdo, jak to dítě vzalo?
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11851
1.12.25 14:29

Pokud to není do mikrovlnky určené asi bych to neriskovala…nešlo by ohřát to třeba ve skleničce a do té kapsičky to přendat až tam? Měla bys tak i jistotu že tam není část vařící a část studená a mimčo si neopaří pusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 14:43
@Vladusxx píše: Více

Já doma v lázni ohřívám a je to fakt záležitost na více než 15 minut, poslední dobou vzhledem k množství ohřívám tak 25 minut a 3 výměny vody.
Na to tam asi nebudu mít čas. Bohužel musím dát malé jíst před cvičením, jinak bude můj malý žrout neutišitelně řvát hlady. Kdyby to bylo o hodinu dřív, tak by to možná klaplo, protože by byla zabavená, ale takhle do půl druhé ani náhodou. Nevím, koho napadlo, mít to zrovna tak zhruba v dobu, kdy se jí.
Ale děkuju.

• Citovat
  • Upravit
7221
1.12.25 14:48

Pořídila bych malou termosku. Teda měla jsem malou termosku. Kapsičky jsem dávala do mrazáku. Ohřívat jsem to neskoušela. Možná by postačilo nechat kapsička v termosce s teplou vodou. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 14:58
@Atisia píše: Více

Dobrý nápad, ale do té termosky, co mám-celkem normální velikost bych to tím otvorem asi nenarvala.

• Citovat
  • Upravit
11851
1.12.25 14:59
@Anonymní píše: Více

Já myslela jako ohrat to v mikrovlnce ve skleničce nebo v misce a přendat to do té kapsičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.12.25 15:02

A je takový problém, aby jeden den měla oběd ovocný studený a teplou vydatnou až svačinu? Prostě to prohodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.12.25 15:12
@Anonymní píše: Více

hele upřímně. Na ten kroužek se asi nechodí denně ne? Tak jeden den v týdnu bych to vůbec nehrotila. Koupila bych zeleninový oběd od Sunaru v pytlíku nebo bych vzala kaši a zalila tou horkou vodou z termosky. V podstatě jsem to takhle dělala když jsme se někde zdrželi. Kendamil dělá i instantní zeleninovou kaši se sýrem a brokolicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
20.1.26 10:28

Hm. Moje děti jí kapsičky normálně studené. Jediné, kdy to ohřívám a to v teplé lázni je, když ji nedojedenou dám do lednice a pak další den dávám na dojezení.

Když ji doma uděláš a pak povezeš vyhřívaným autem hodinu, tak bude uplně ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí