Plný šuplík v sušičce - kolik vás stála oprava?

3089
26.1.19 07:25

Máme stejny problém..... taky Siemens, 6 let stará, už se to stalo 3×. 2× jsme to " stihli" v záruce, teď oprava stála 2600 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
hodinarka
26.1.19 07:26

Já mám teda sušičku 7 let bez jediné opravy. A přežila i stěhování. Ťuk, ťuk. Já bych teda opraváři zavolala. Pak bych posoudila, jestli nová nevyjde levněji. Ale obecně nerada vyhazuji věci s první vadou a zkouším opravovat.

• Citovat
  • Upravit
4154
26.1.19 07:48

Meli jsme to same a zachranili si ji sami.Vsechny filtry vydrbej houbickou hrubou stranou a mydlem.Pod filtry to vyluxujte a vycistete.Pak manzel oddelal bol susicky a taky jsms vse vyluxovali.Od ze doby pul roku jede jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
26.1.19 08:01

Zkusila bych ji vyčistit a vysát, jak říká
@tini a pokud by nejela, stejně bych opraváře zavolala. Může to být maličkost za pár stovek a kupovali byste kvůli tomu novou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
26.1.19 08:03

Odravarovy zavolám a do ceny 5000kc půjdu do opravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.1.19 08:05

@sluníčkoi my jsme to meli nedavno, opravar rekl, ze to je tim, ze 100% pouzivame avivaz, ze to pozna (nepouzili jsme ji ani jednou), ze se to ucpalo. Bylo to v zaruce (prodlouzene), sel to nejak opravovat, strcil do toho a ono se to rozbehlo, ale skutecnou pricinu nenasel a muze se to kdykoli stat znovu. Taky nam u te prilezitosti rekl, ze to celou dobu cistime spatne - ze ten molitan se ma pouze suchou cestou vysat, ale ta plastova sitka se maji jednou mesicne umyvat mydlovou vodou…v navodu to bylo opacne. Asi mel pravdu, po umyti sitek mokrou cestou to najednou zacalo o hodne lepe susit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
26.1.19 08:48

@sluníčkoi resili jsme to na podzim,opravar rekl ze to budou zaneseny filtry tak vse vycistil a zjistil ze to tak neni a bylo to teplotni cidlo.Za opravu chtel skoro 4000 tak jsme koupili novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
22.2.19 18:12

Dobry mohu se zeptat prodluzuje se na vymenu cerpadla zaruka nam bylo receno se prodluzuje jen podobu co se sucicka nepouzivala. Nejak se mi to nezda? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
22.2.19 18:25

Prodlužuje se o dobu, kdy byla sušička v opravě. Pouze pokud byste měli speciální záruku na to čerpadlo, tak by se to řešilo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí