Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Když je nechraneny styk, spermie si počkají, ty máš krátké cykly, brzy ovulaci, tak ano. Jako co chceš slyšet?
Mozne je uplne vsechno. Pokud ses nepoucila, a mas sex bez ochrany nadale, ikdyz jsi podstoupila planovany potrat, tak samozrejmne otehotnet muzes.
Jak je možné, ze se neumím udělat při sexu? Nějaká rada.:)
Je možné, ze když jsem si udělala test po 14dnech a vyšel mi negativní, ze už je to přímí výsledek testu?
@Anonymní píše:
Je možné, ze když jsem si udělala test po 14dnech a vyšel mi negativní, ze už je to přímí výsledek testu?
Udelala sis test 14 dni po cem?
@Anonymní píše:
Po 14 dnech ceho? Neprimy zadny neni ![]()
@Anonymní píše:
@Kukacka123 po 14dnech svého styku.
A sex byl pri ovulaci?
@Safrik ano byl, a od té doby uplynulo 14dni, tak jsem si rekla, ze zkusím test, vyšel negativní. Tak nevím, jestli to mám počítat, stim ze nejsem, nebo počkat do doby, než Bych měla mít menstruaci.
@Anonymní píše:
@Safrik ano byl, a od té doby uplynulo 14dni, tak jsem si rekla, ze zkusím test, vyšel negativní. Tak nevím, jestli to mám počítat, stim ze nejsem, nebo počkat do doby, než Bych měla mít menstruaci.
A ms mas dostat kdy? Predpokladam ze jestli jsi 14 po ovulaci, tak ms ma dorazit brzy.
@Safrik Tak,že když jsem měla ms a přitom bez ochranný sex, přesto se dá při tom otěhotnět. Ale od toho dne uplynulo 14dni, co se to stalo, tak jsem si zkusila udělat těhotenský test, vyšel negativní, tak si říkám, zda jsem ten test neudělala příliš brzy, ale vyšel proste tak, jak měl.
A kdy mas mit MS? Na testu (vetsinou) maji - testovat pri zpozdeni. Tak pockej a uvidis.
Jestli jsem to dobře pochopil tak ten nechraneny sex proběhl v době když jsi menstruovala? Jestli ano tak v tom případě není možné aby jsi byla těhotná.
Je možné otěhotnět, když jsem podstoupila poprvé interupci před rokem a přítel to pustil při menstruaci?