Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivusska777 píše:
A jak ta vnučka vznikne? Ji donese čáp? 😁
Bože holka, ty si sedíš na vedení… opravdu. Pokud to nechápeš tak znovu: to je VTIP, tzn, že to je směšné. Když jsi neplodná, tak nemůžeš mít děti. Takže pokud někdo řekne, že je tam neplodnost po 3 generace, tak každého normálního člověka musí ta stupidita plesknout do obličeje. Logicky to asi tedy plodnost neovlivňuje, když můžou vznikout další dvě generace.
Ani se nedivím, že se bojíš, když nechápeš i něco tak základního…
@LilyJane píše:
Bože holka, ty si sedíš na vedení… opravdu. Pokud to nechápeš tak znovu: to je VTIP, tzn, že to je směšné. Když jsi neplodná, tak nemůžeš mít děti. Takže pokud někdo řekne, že je tam neplodnost po 3 generace, tak každého normálního člověka musí ta stupidita plesknout do obličeje. Logicky to asi tedy plodnost neovlivňuje, když můžou vznikout další dvě generace.
Asi reaguješ na špatný příspěvek. Já se pravé proto ptám, jak ta vnučka vznikne, když už babička bude neplodná. Navíc jsem očkovaná, těhotná a silné uvažující o 3. Dávce, tak se prosím uklidníme 🙂
@Ivusska777 píše:
Asi reaguješ na špatný příspěvek. Já se pravé proto ptám, jak ta vnučka vznikne, když už babička bude neplodná. Navíc jsem očkovaná, těhotná a silné uvažující o 3. Dávce, tak se prosím uklidníme 🙂
Pardon, měla jsem v plánu označit původní autorku tohoto nepochopení a sekla jsem se… Moje chyba.
@Ivusska777 píše:
A jak ta vnučka vznikne? Ji donese čáp? 😁
Ne, donese ji vrána.
@Ivusska777 Pravděpodobně. Mě se neptej, já jen tlumocim.
A copak děti nenosí čáp a vrána?
https://www.heroine.cz/…-zen-se-lisi
Očkování úplně bez vlivu na menstruační cyklus, ovulaci a potažmo plodnost skutečně není. Popravdě to před uvedením očkování na trh ani nikdo moc nezkoumal, takže bych tu o hoaxech moc nevykřikovala.
Ano brala jsem to taky jako srandu.
Ironií. Z psaného projevu se to někdy těžko pozná.
@LilyJane píše:
Ano brala jsem to taky ironicky. Těžko se to z psaného projevu pozná…to je ale jedno. Dotaz zní pořád stejně. Četla jsem o tom hodně…zajímá mě proto vlastní zkusenost
Já šla na první dávku a na druhou už ne, mezitím jsem otěhotněla…tak asi tak k neplodnosti ![]()
Zdravím vás,
Mám takový dotaz.. s přítelem když jsme souložili tak se do mě cca 5× udělal.. ale těhotná vůbec nejsem, a při kontrole na gynekologii mi neřekli nic o tom že bych byla neplodná.. je tedy možnost že je neplodný přítel?
Jsem ockovana v unoru, druha davka v breznu. Nemela jsem zadne vedlejsi priznaky, jen bolest ruky. Cyklus mi to nerozhodilo.
Pritel byl ockovany v cervnu, ma taky dve davky. Opet bez vedlejsich ucinku.
V zari jsem otehotnela, jsem ve 14tt.