Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny, před půl hodinou jsem měla přerušovaný styk a teď jsem na kalhotkách našla „bílkový hlen“ podobný tomu plodnému. Beru antikoncepci Lindynette 20 a chyb v užívání si nejsem vědoma. Jsem 18 DC. Hrozně mě to vylekalo, myslíte že by se mi mohla zpustit ovulace?
Kdyžtak pokud by to ovulace byla, jaká je pravděpodobnost že bych otěhotněla? Mám běžet pro postinor?
@pikola píše:
Když bereš ha tak není ovulace.
To vím, ale normálně takový výtok nemám a nevím čím jiným by to mohlo být
Teklo z tebe sperma nebo prostě takový ten hlen, co se při sexu tvoří kvůli zvlhčení. ![]()
@Petule030 sperma určitě ne, já ho trochu měla i teď, takže se bojím že to ze vzrušení nebude
Měla jsem nedávno podobnou zkušenost, normálně Všechnopárty šlo do mě a neotěhotněla jsem. Řekla bych že se to může stát a nic neznamenat. Řidší a táhlý hlen se tvoří na základě zvýšení estrogenu
Pro případ že by někdo diskuzi našel a zajímalo by ho jak to dopadlo- Byla jsem na gyndě pro nové balení ha a prý to plodný hlen vůbec být nemusel, zjistila jsem si jak vypadá „bílkový“ a jediné co to má společného je ten fakt že jsou tažné. Prý to byla reakce vaginy na podráždění a tímhle se „čistila“.
Edit: chci ještě dodat že jsem to teď ještě dohledávala a ty „tekutiny ze vzrušení“ skutečně můžou být táhlé, jen ne tolik jako ovulační hlen. Zároveň nějakou dobu po sexu se z toho může udělat jakýsi hlen co se tahne, ale není přímo jako takový ten „bílkový“. Jen ještě dodávám, protože já to vůbec netušila.