Vytažení tělíska Mirena

Anonymní
20.7.20 09:54

Vytažení tělíska Mirena

Dobrý den. Mám mitroděložní tělísko mirena, asi 2 roky. Chtěla bych ho vytáhnout, na vlastní náklady, aniž by o tom kdokoliv věděl (manžel, můj gynekolog atd). Můj dotaz zní: Jaké mám možnosti? Dalo by se třeba zajít na ambulanci do nemocnice, veškeré úkony a péči si zaplatit sama s tím, že zprávu bych dostala do ruky a gynekologovi bych to dala sama, až uznám za vhodné? A jak by se případně pohybovala částka za péči? Opravdu mi na tom hodně moc záleží…Je to možná má jediná šance, jak počít potomka. Velice děkuji za rady a pomoc..A prosím, nechte si zlé reakce o tom, jak je tohle nefér vůči parterovi…
PS: Omlouvám se za anonym, ale je to docela citlivé téma…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
20.7.20 09:59

A proc prostě nenajdeš ke gxnekologovi? Manžel se o tom přece nedozví. Nebo on te kontroluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
20.7.20 10:05

Přesně. Gynekolog je známý manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.7.20 10:06

Gynekolog je manzel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.7.20 10:09

Ne vazne, zajdi si ke svemu nebo jinemu gynekologovi. Je to lekarske tajemstvi. To, ze to odnese manzelstvi si asi uvedomujes. Nesoudim te, ale nekdy je mi tech chlapu lito, nejsou to přeci plemenni byci nebo trubci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
20.7.20 10:24

Proč to tak komplikovat? Řekni gynekologovi, že Ti nevyhovuje a že ho chceš vytáhnout a on Ti ho vytáhne, nejspíš to vůbec nikdo řešit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
20.7.20 10:27

Nikdo to řešit nebude. Ale asi se parter bude divit, že jsi přes tělísko těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
20.7.20 10:34

Když pominu všechno kolem, tak bych se spíš místo nemocnice dívala na nějakou soukromou ambulanci/praxi. Klidně i takovou, co nemá smlouvy s pojišťovnami. Myslím, že budou vstřícnější nějaké domluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.7.20 10:59

J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.20 11:01
@truelly píše:
Přesně. Gynekolog je známý manžela?

Gynekolog chodí s manželem na pivko a tak…Znají se už roky a já nechci, aby se „překecl“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.20 11:02

@K. Rocánková Vím, že když už bude mrně na cestě, bude rád…Ale takto se k tomu „nemá“…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.20 11:03

@Sue2008 Děkuji, zkusím se po nějaké podívat…

• Citovat
  • Upravit
8858
20.7.20 11:04
@Anonymní píše:
Gynekolog chodí s manželem na pivko a tak…Znají se už roky a já nechci, aby se „překecl“

Tak to chápu. Z chlapské solidarity by mohl prozradit lékařské tajemství, nebo si jen tak rejpnout, že je fajn, že jste se domluvili na dalším dítěti…proč manžel nechce? Kolikáté dítě by to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.20 12:32
@truelly píše:
Tak to chápu. Z chlapské solidarity by mohl prozradit lékařské tajemství, nebo si jen tak rejpnout, že je fajn, že jste se domluvili na dalším dítěti…proč manžel nechce? Kolikáté dítě by to bylo?

Moje druhe, ale manzel uz ma 2 dospele, z prvniho manzelstvi…Dcera byla neplanovana a je za ni moc rad. Uziva si to vic, nez jsem si myslela. A dle meho je i pro malou dobre, aby mela sourozence…Zabezpeceni jsme, to je v poradku…

• Citovat
  • Upravit
26747
20.7.20 14:06

A nejde to vytáhnout? A jak předat zprávu? Pak se budeš muset tvářit, že ti to vypadlo. Možná bych si dělala cestičku stylem „ty jo, poslední dobou lehce krvácím“ a menstruaci budeš maskovat muset!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí