Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, už přes rok nemám zubaře a udělal se mi kaz na předním zubu je to docela dost vidět a mám problém se usmívat… proto bych potřebovala radu jak to řešit na pohotovost nechci tam mi udělají základní ošetření a na druhy den mě pošlou k zubaři kterého nemám 🙁
@Katriii píše:
Dobrý den, už přes rok nemám zubaře a udělal se mi kaz na předním zubu je to docela dost vidět a mám problém se usmívat… proto bych potřebovala radu jak to řešit na pohotovost nechci tam mi udělají základní ošetření a na druhy den mě pošlou k zubaři kterého nemám 🙁
Asi si budeš muset nějakýho najít. Zavolej si na pojišťovnu, oni ti řeknou nějakýho co bere pacienty.
@Katriii píše:
Ale ten kaz se ti neudělal ze dne na den. Jakou chceš radu, myslím že jsi měla času najít zubaře. A soukromého zubaře najdeš za chvíli, a taky holt musíš vzít telefon a obvolávat.
No jak asi
buď si nějakého zubaře najdeš nebo si zaplať soukromou kliniku
@Katriii ísť k zubárovi
buď si nejakého nájsť alebo k súkromnému ako samoplatca.
Tady asi bohužel není co radit. Zubaře nemáš, na pohotovost nechceš
Jedině to zkus vrtnout sama ![]()
Jinak opravdu musíš vzít telefon do ruky, otevřít prohlížeč a hledat, obvolávat a stále dokola. Bude to trvat, ale určitě se někdo najde. Mám holčičky 5 let a 1 rok a jezdíme s nimi k paní zubařce 80km. Nikoho v místě bydliště ani v okolí jsme taky nesehnali. Ale na druhou stranu musím říct, že to stojí za to. Nikoho lepšího jsem si pro ně nemohla přát.
@xxprincesscz píše:
@mamule42 za chvíli? Jste asi dlouho zubare nehledala
Ale hledala, a dokonce našla. Soukromý berou bez problémů. A hlavně nikdy jsem bez zubaře nebyla. Řešila jsem to okamžitě, a pokaždé našla. A soukromého nemám, našla jsem si normální zubařku. Asi je v určitých lokalitách složitá situace, tomu věřím že je problém zubaře sehnat, ale madam na to kašlala celý rok nebo taky déle a teď se diví.
@Karolina0311 píše:
Jinak opravdu musíš vzít telefon do ruky, otevřít prohlížeč a hledat, obvolávat a stále dokola. Bude to trvat, ale určitě se někdo najde. Mám holčičky 5 let a 1 rok a jezdíme s nimi k paní zubařce 80km. Nikoho v místě bydliště ani v okolí jsme taky nesehnali. Ale na druhou stranu musím říct, že to stojí za to. Nikoho lepšího jsem si pro ně nemohla přát.
Jako chápu že nikdo nebyl v okolí, ale asi bych stále hledala…dcera v pohodě… a před asi 3m v noci bolest zubu…ráno zubař…vyvrtal, opravil… a za dva dny zase v noci bolelo a znovu zubař… nevím tedy jezdit pak 80km k zubaři při bolestech s malými dětmi.
Odkud jsi - v Brně je skvělá klinika. Považuji za štěstí, že mě kdysi v nouzi vzali. Akorát že pod 3 tisíce tam návštěva není. Korunka 9 tisíc. Ale jsou perfektní.
@KKK85 píše:
Jako chápu že nikdo nebyl v okolí, ale asi bych stále hledala…dcera v pohodě… a před asi 3m v noci bolest zubu…ráno zubař…vyvrtal, opravil… a za dva dny zase v noci bolelo a znovu zubař… nevím tedy jezdit pak 80km k zubaři při bolestech s malými dětmi.
Máš pravdu. Ale záleží tedy, jak pracují. Dcera jezdila 200 km k zubaři, pak se ale přehlásila, naštěstí našla stejně dobrou ordinaci. Jen jsem myslela, že omdlím, když mi volala, že jedno dlouhodobější ošetření ji vyjde na 80 tisíc. Bohužel, dnes to tak je.
@Katriii Musíš si najít zubaře, jiné rozumné řešení není. Ten kaz navíc není jen estetická záležitost. Nečekej, až bude ještě větší a začne bolet.
Když napíšeš, odkud jsi, třeba ti tady někdo dá tip, kde poblíž berou nové pacienty.