Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den. chtela sem se zeptat, byla sem před 4mi dny na vytrgnuti 4cky
Pobolívá to, ale je to den ode dne lepší. mela sem to strašně zahnisane.ale přijde mi jak kdyby se mi neudělala krevní sraženina. vkladam foto a prosim o radu.
Chtěla bych se podělit o zkušenosti s léčbou suchého lůžka po náročnější extrakci spodní osmičky. Zkušenost je to má subjektivní, co pomohlo konkrétně mně, u každého to může být jinak. Nejdřív mi léčili Suché lůžko pomocí Alveogylu řasy, nepomohlo, udělal se mně v ráně zánět, otok celé tváře, nasazen augmentin, rána znovu vyčištěna…změna lékaře a co zabralo první návštěva Iruxol (enzymatická mast) a Repin, po čtyřech dnech aplikace do rány Solcoseryl a Repin, a dále za 4 dny Solcoseryl a Repin a po čtyřech dnech vyndání a zahojení. Na počátku léčby bolest veliká, nešla utlumit volně prodejnými analgetiky, jediné co trochu zabralo byl lékařkou předepsaný Indometacin a trpělivost a vidina toho, že se to za několik dní zlepší. Léčbu jsem ještě podpořila vitamíny Milgamma N z lékárny (vitamín B12), podporovaly hojení a tlumily bolest.
Byla jsem 3× na alveogyl a zitra jdu na precisteni..mam strach, ze me to bude bolet
i kdyz zubar rikal, ze mne to umrtvi
Mam celou oblast kolem vytrzeneho zubu citlivou, boli to az k oku snad…3tydny se s tim trapim. Bolelo Vas cisteni luzka? Dekuji prosim anonym