Plot u řadového rodinného domku

1902
22.1.14 15:08

Plot u řadového rodinného domku

Zdravím všechny. Co si myslíte o plotu u řadového rodinného domku? Uvažujeme o něm, ale nevím, zda by se hodil a nepůsobilo to tak nějak stísněně. Máte někdo, případně jste někde viděli? Já zatím narazila jen na takové ty ne moc hezké kovové, co vypadají spíš jako mříže… Určitě by se hodilo něco méně nápadného a nižšího… Tak jestli máte tipy nebo přímo zkušenosti, tak sem s nimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.1.14 15:10

@Zuzka2012 u nás jsou všechny řadovky odděleny plotem.. a Záleží jen na vkusu, jaký si uděláte :think: bo každý chce mít svoji zahrádku, byť minimální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
22.1.14 15:13

@Zuzka2012 plot myslíš za domem nebo v předu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.1.14 15:18

Jestli máte tu možnost, tak si plot udělejte. Bydlíme v řadovém domku (moje máma tady těm barákům říká gheto :roll: ), pak je cesta před domy, která je obecní a za cestou máme zahrady. Ploty tady udělat nejdou, když vylezu ven, vždycky musím čučet na sousedy, každý den. Nemáme tady žádné soukromí. Nemůžu jen tak narychlo vyběhnout pro něco ven. Sousedovy kočky, lezou kolem všech baráků, po autech, včera nám jedna lezla po síti v okně :cert: Já bych sem nejradši hodila atomovku, vzala pojistku a šla do perdele :cert:

• Citovat
  • Upravit
1902
22.1.14 15:19

@Daša 2 @martina.se Aha, zásadní věc… myslela jsem vepředu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.14 15:20

@Zuzka2012 já taky :mrgreen: pochopila jsem to dobře.. u nás je to prostě běžné, 989 % řadovek ty ploty vepředu má, vzadu to samé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
22.1.14 15:26

@martina.se A můžu se zeptat jaké ploty u vás jsou? Plaňkové s betonovým základem nebo bez? S pojezdovou bránou? Jestli nevadí, že vyzvídám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.14 15:27

@Zuzka2012 když se podívám z okna, tak sousedi naproti (7 bytů v řadovce), mají 2× dřevěné plaňky, 1× nějaký tepaný či co a zbytek je pletivo :mrgreen: Jedno obrostlé živým plotem. :lol: Je to sice hodně barevné, ale každý má svůj kousek pozemku ;) Jinak bránu tam nemá nikdo, jen malé branky. Oni mají vjezd za dům, tam mají garáže - z druhé strany, než na kterou koukám já. Já vidím vchodové dveře a schránky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
22.1.14 15:31

@RadkaCh Právě to je ten důvod, takhle ten náš pozemek vypadá jako veřejný… psi, děti… do teď mi to nevadilo, ale sami teď máme malé dítě a radši bych tam vypustila to své než cizí s cizími psy. Ale jestli to půjde zatím nevíme, jsme ve fázi, jestli vůbec a kolik by to stálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
22.1.14 15:32

@martina.se Tak díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.14 15:34

@Zuzka2012 být vámi, tak to udělám. Jestliže je pozemek váš, oplotit si ho můžete.. a záleží jen na velikosti. většinou lidi volí pletivo - je nejmenší, opticky pozemek nesmrskne. Nebo ty dřevěné plaňky.. beton bych nedávala, pokud ta předzahrádka není velká. A osobně, jedině plot, přeci vám tam nebudou lidi chodit venčit čokly a pod :think: ;) navíc můžeš pak dítko pustit na zahradu (byť pidi) a nemuší plašit, kam vběhne nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
22.1.14 15:36

To zalezi na lokalite a zvykolstech. U nas ma 99% plot i vepredu, ale pokud by to nemel nikdo, tak aby si jeden postavil plot, bylo by to divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
22.1.14 15:38

Bydlím ve dvojdomku a máme vepředu plot dřevěný sousedi mají podobný jako my, máme tam branku a schránku vjezd do garáže oplocen nemáme.

Příspěvek upraven 22.01.14 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
22.1.14 15:39

Jinak řadovky u nás plot vepředu nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
22.1.14 15:45

@martina.se Přesně moje slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie