Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prosila bych, kdo máte tuhle podlahu, o nějaké zkušenosti, spokojenost x nespokojenost…
Díky
Ahoj,tak podlahu Quick-step Ti můžu fakt doporučit. Myslím, že kvalitnější podlahu u nás neseženeš. Já mám od QS v obýváku dubový vzor z řady Eligna a je super. Mám ji tam osm let a je pořád jak nová. Jdi do ní! ![]()
Osm let? Já myslela, že to je novinka. No ale máme ji. už pár týdnu, vzor rustikální dub. A zatím jsem spokojená ![]()
Ahoj, tak co já vím tak Quick-step je u nás už minimálně 10-12 let, ale je fakt, že každý rok mají nějaké novinky, což je teď třeba ta Tvoje podlaha. Taky je určitě všelijak vylepšují, tak určitě budeš spokojená. ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli je ten rustikální šedo narůžovělej, nebo jen šedej a jestli není moc tmavej. dík ![]()
@orena píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli je ten rustikální šedo narůžovělej, nebo jen šedej a jestli není moc tmavej. dík
Když upřesníš dekor, nebo alespoň, která je to řada (cena), napíšu ti to ráda. Pracuju v podlahářství, Quick-step prodáváme.