Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky zdravím,
já jsem o čtvrtém taky nechtěla ani slyšet, vlastně díky prvnímu porodu ani o druhém. No a dopadlo to jinak. Když jsem začínala chodit s nynějším manželem a přišla nevinná otázka- Kolik by chtěl dětí?, tak už tenkrát chtěl 4 kousky. Tenkrát moje reakce byla, že tolikrát rozhodně rodit nebudu!
@xsaleen
Pokračování - tašek se mi telefon
@xaeleen Tak to nejmladší hodně šikovný. Moje děti měly pleny až do dvou let. Třetí měl plenu na noc snad ještě další rok, ale on toho neskutečně vypije, takže jsme museli počkat až se mu zvětší močový měchýř.
4deti si neumim představit, a ani 3 stačí my 2
ale ono se to změní od září jde mala do školky takže to bude zas o něčem jiném… Můžeme vyrazit společně ven, stačí domluvit kde, kdy v kolik
nemate fb ženský?
@juka mno to já vždy chtěla 3.. ale pak když přišlo období hádek a rvaček a křiku mezi klukama, tak jsem říkala, že třetí ani náhodou… možná tak za pár let, až na tohle zapomenu..No a v týhle době já otěhotněla, naprosto neplánovaně, kluka máme z ivf, kvůli manželově problému… já to pak zjistila až ve 14tt… jako příznaky byly, ale vůbec mě to nenapadlo ![]()
no a jak to dopadlo, že? Muž chtěl holku, potom, co se narodil malej, chtěl ještě holku.. no tak snad se dočká, ptž já do 4 vážně nejdu… ted to i vztahově stojí mezi náma za prd… mám toho prostě dost, a on to nějak nedokáže pochopit, že jsem taky uavená…
@myšička03 já budu mít od září děti jen dvě
ani nevim, jak to zkloubim všechno… já fb mám ![]()
Xsaleen - zda to není tajné tak my ho můžeš dát
, unavená nejsi sama ja z deti furt se tyraj kdyz to tak názvu, klid je fakt po koupání ale to je na dlouhé povídání, ale urco to znáte nejak to nedávám asi uz s nimi
ale to je zas jen období ![]()
@juka no jo, ale je věčně jak čuník a všude všechno od něj
ted postoupil na vyšší level, a nechodí na nočník, ale zásadně na wc a ještě ve stoje… on to teda zvládá, ale chce, abych chodila s nim… no paráda, když máš ruce od mletýho a on začne hučet ![]()
@myšička03 pošlu ti to do sz
Holky já nefacebookuji. Zatím nátlaku zřídit si ho odolávám. Tedy spíš nemám čas.
Teď jsem, aby nebyla nuda, řešila vši. Holky si je dovezly z dovolené domů. Takže totální deratizace všeho a všech. Snad už se to povedlo.
Já padám na hubu taky. Teď, jak jsme pořád venku, doma vůbec nestíhám ani trochu poklidit. Hlavně nejmladší má období, kdy musí ze šuplíků všechno ven, na zem, nic nevydrží srovnané.
@xsaleen můj manžel přišel s teorií, že holčička je do prava dolů a kluk do leva nahoru ![]()
Příští týden jsem dopoledne bez dvou kusů, takže kdy a kde? Nebo klidně i teď o víkendu?
@juka srovnane? Co to je? Ja asi muzu, zatim nemam nic v planu… tak nejake hriste? Rybnik? Ja budu mit deti s sebou ![]()
No jak teirie nevim, ze bych se optala dr na ivf jak to tam davaj? ![]()
A ted jsem si nevsimla… ja ani nevim, kdy jsem mela naposled ms ![]()
@juka jo a v jakym pomeru kluk /holka to vlastne mas?
Musim zaklepat, ze nam vsi se vyhybaji… nakapej jim do samponu trosku tee tree, nebo mazni za ouska… nemaj to radi
@xsaleen řekni si ty, kam dofuníš
My se přizpůsobíme. Víkend nakonec nemůu, tak to necháme přes týden.
Na tee tree olej nedám dopustit, pomáhá nám snad ve všem. Úspešně nám zabírá na tačínající zánět v uchu!
Ahoj, taky ráda potkám někoho na společné procházky nebo pobyt na pískovišti atp.
Jsem ze Slovan a mám 10měsíčního synka. Kdybys chtěla někam vyrazit, ozvi se mi sem nebo na mejla *******@seznam.cz Pa, Míša
edit admin - osobní údaje
Tak co třeba Bolevak nebo k Jiřímu nebo pak na Slovanech Homolka, či park Přátelství? Ve středu dopoledne ještě nemá být vedro.