Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vím, že toto téma je tu už x krát.. ale musím
Hledáme kamarádku z Plzně (ideál doubravka, ale to už bych asi chtěl moc
)
Mám dva kluky 5,5 r a 20m, začátkem září čekáme další neplánovaný přírůstek. Nejsme moc kavárenské typy, radši chodíme do lesa, či hřiště… Už nás to moc nebaví, se plácat někde o samotě. Kamarádky samo máme, ale již nastoupily do práce, a tak na nás nemají tolik času.. Já bohuže se seznamuji hůř, takže to zkouším zde ![]()
Najdeme?
Ahoj, také raději vyrazíme do přírody, či na hřiště. Já mám 4 prcky: 7, 5,5, 4 a 1 rok. Nejsme přímo z Doubravky, ale daleko to nemáme. Přes zimu chodíme do D klubu.
Tak to jsi husta… to jsem proti tobe maslo. ![]()
Urcite budu rada, kdyz mi das typy jak nezesilet… uz ted mi obcas z nich hrabr… starsi dela vse na truc, nebo rve, mladsi zas zkousi co muze, mydli se vzajemne…
Pri pomysleni, ze k tomu bude dalsi dite tak nevim nevim… a taky si obcas potrebuju promluvit s nekym normalnim ![]()
Hele, mně už hrabe pořádně. Zrovna přemýšlím, že bych si dala od září nějaký kurz, abych se dostala mezi dospělí. Jenže já bych potřebovala ideálně něco, kde můžu platit za jednotlivé lekce. Pochybuji, že bych se někam dostala pravidelně.
A už víš, co cekáš? A jak zvládáš raubíře v těhotenství? Moc dobře si to ještě pamatuji, jak to bylo náročné.
Sice jsem z jine casty ale take rada bych potkala nekoho fajn, na hriste, pokec atd ![]()
@myšička03 to nevadí, že nejsi z Doubravky.. jen přejíždění dáme tak jednou týdně, víc bychom asi nedali
@juka o kurzu nevím, ale co třeba cvičení v centrumu? to se platilo každou lekci zvlášť, a bylo to večer… je to lepší než drátem do oka ![]()
co čekáme zatím nevíme, necháváme se překvapit… já už ted končím… muž teda už dvakrát naznačil, že co další… ale to ani boha jako..
Jinak ten menší je hodnej a hodně šikovnej… už delší dobu jí sám, doma bez pleny, leccos umí… tarší brácha je u nás silnej hnací motor… ale s tim starším si ted nevíme rady… nepolechne, dělá naschvály, s manželem mají ted nějaké třecí plochy, tak se hádaj.. já chápu, že jsme všichni nervozní a podraždění, ale… ![]()
Jinak mam 3letou holku a 10mes. Kluka, uprimne my chcem jeste 1 ale manzel my take naznacuje 4
a to jeste nemame 3,musim uznat ze u nas take mala zacina delat dusno
vadi ji braska ale az ted, do ted ho hladila, pomahala mi ho oblikat, plenu atd atd a ted ani nemluvim ale to ma takove vystrelky 2-3 dny v tydnu nechapu to pri tom si s ni hraju, venuji, chodime ven- da se ric za kazdeho pocasi, mozna take ze mela kamose a ted s nim nechodime moc ven, ci on k nam atd
zacatkem zari? Malej je 25.zari ![]()
@myšička03 no já 4 nechci, máme malej byt, o aute a penězích nemluvě.. už ted to bude hard core
@xsaleen píše:
@myšička03 no já 4 nechci, máme malej byt, o aute a penězích nemluvě.. už ted to bude hard core
No, to je blbé ale znám to také… Jinak nevadi ty 1 a my tak 1-2 a je to super ![]()
@xsaleen píše:
No, to je blbé ale znám to také… Jinak nevadi ty 1 a my tak 1-2 a je to super ![]()
@xsaleen píše:
@xsaleen píše: