Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat jak se bydlí v Plzni na Lochotíně? A jaká lokalita je tam nejlepší? Přítel se tam chce přestěhovat, ale já se k tomu moc nepřikláním, jak se říká paneláková džungle. Kdyby tak bych raději někde kde to není tak zastavěné, je tam zeleň, třeba blíže k lesu nebo tak. Poradíte?
@Lemonnka
bydlela jsem par let na lochotine na konci plasky ulice, smer most, naproti hrbitovu a moc se mi tam libilo.
velky park hned za barakem, lesy a rybniky par kroku a prochazky jsou tam fakt moc hezky. jen proste hodne lidi no… pak jsme se prestehovali na kosutku, ulice zluticka, byl to posledny panelak a za nim uz jen louka, les… parada
ale ja mam celkove k lochotinu a kosutce slabost, libi se mi tam nejvic ![]()
@Lemonnka bydlí se tam celkem dobře, nejlíp asi okolo jezírka, globusu… je tam všechno relativně blízko, akorát všude psince a taky se tam dost špatně parkuje
Děkuji za reakce, parkování není problém přítel tam má garáž, na psince prdim
Já mam právě slabost k Doubravce a nechce se mi odejít, ale když už tak něco jako říkáte, to bych ještě asi zkousla. A v jakym patře bydlíte? Já hlavně nechci nějaký devátý ![]()
@Lemonnka my bylíme na košutce u globusu a miluju to tady. Za barákem les, s dítětem se může vyjít ven, nebojím se o ní. Jsou tu hřiště, jezírko, mhd, obchody. Kdyby bylo po mým nikdy bych se odtud nestěhovala.
@Lemonnka já bydlela na Lochotíne nad hypernovou.. Ted bydlím na Doubravce.. mě psince taky nevadili, dokud jsem neměla dítě… ale taky je to tam lokalita od lokality, někde to nemusí bejt tak hrozný
@xsaleen A mohu se zeptat, kde se Ti líbí víc? Jde o to, že to bude byt na hypo, takže si chci být jistá, přece jen to není pronájem ze kterého můžu odejít hned.
@Lemonnka mno chtěla jsem zůstat na Lochotíně, ale ted se mi mnohem víc líbí tady.. park přímo za barákem, na každým rohu koš, věčně je tu uklízecí četa, posekaný trávníky.. s těma psincema to taky jde.. krám přes silnici.. docela klid, žádný ožralci nebo tak.. ale já už to beru s tím dítětem asi trošku jinak no
Já bych právě taky ráda zůstala, ale přítelovi se tu nelíbí (je z Lochotína). Bydlela jsem na Borech, na Doubravku jsem šla za exmanželem, ale zvykla jsem si tu. Lékařský dům hned vedle, Tesco, pohoda no
@Lemonnka tak záleží, co od toho bydlení očekáváš… ![]()
nebo zvolte neutrální lokalitu… v každé části může být hezky..
pak se aspon nebudete dohadovat, kdo se stěhoval kvůli komu
@xsaleen No když to je to, shodli jsme se, že bory a škvrňany ne a na slovany tak nějak nevíme. Samozřejmě se taky bude jednat o to co vybereme, jaký byt, může to dopadnout úplně jinak, jen se tak poptávam. No jsme jak malý děti
Já chci tady, já tady. No čekam trochu klídek, jak jsem psala blízko někam, kde se dá jít na procházku, samozřejmě nějakou dostupnost obchodů a mhd, jelikož neřídim.
A přijde mi, že na lochotíně jsou byty levnější, na doubravce jsme kupovali dost drahý + rekonstrukce…
@Lemonnka tak to posoudit nemůžu, bydlím tu x let a za tu dobu se to změnilo.. předtím to bylo obráceně.. ale je fakt, že to je mladší zástavba..
@Lemonnka já můžu košutky a hlavně okraj, kde bydlíme my. Jen doporučit. Jak píšeš je tu klídek, mhd mám 2 minuty od baráku, za barákem les. Přitom globus kousek a jiné krámy taky. Hospůdky tu taky máme na posezení. Doubravka je taky fajn. Já bych nad jiným bydlením, než jsou tyhle cvě lokality ani neuvažovala