Vestavěná skříň od truhláře - cena?

16.9.14 21:33

Vestavěná skříň od truhláře - cena?

Ahoj ženský,
třeba s tím bude mít někdo zkušenost. Na kolikpak si myslíte, že by u truhláře vyšla vestavěná matná bílá skříň cca 1,5×2,6m? Měla bych takovou představu - jen nějakou pěknou matnou - čistě bílá, uvnitř na zavěšení, botník a poličky. Já bych ráda bezúchytkovou, ale vím, že to pak vyjde ještě dráž. Já nevím ani orientačně, jak se to cenově pohybuje. 15,20,30tis?

A pokud by se tu našel nějaký tip na dobrého truhláře z Prahy, tak sem s ním.

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.9.14 21:42

vestavena skrin

Vestavena skrin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
16.9.14 21:54

Máme 1m x do stropu 2,65m, hloubka 50 cm otevřené poličky bez dveří, k tomu pak 1,5m x 2,65 do stropu, hloubka 70 cm, troje posuvné dveře, a stálo nás to nějakých 32 tisíc tady tento celek (firma Halbos).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.9.14 21:54

Nám dělali skříň cca stejně velkou jako na fotce, posuvný dveře a dvoje se zrcadlem, stála nějak kolem 36 tis. Vnitřek jen poličky a na zavěšení, žádný programy. K bílé barvě, nám chlap říkal, že je dražší než dekor dřeva. Ale nevím, my bílou nechteli, třeba to není takovej rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
16.9.14 21:55

Já nechávala dělat skříně loni, do celého domu. Vyšlo to na 10 000 Kč/metr s tím, že jsem si mohla vybrat jakýkoli dezén nebo zrcadlo a mohla jsem si namyslet vnitřní uspořádání (šatní tyče, police) jak jsem chtěla. Prostě 10 000 korun za metr. Ale je to jižní Morava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
16.9.14 22:02

Mám šikovného truhláře v jižních Čechách, ale jezdí i do Prahy. Dělal nám skoro všechnen nábytek, co tu máme (kuchyň, postele, obývací stěnu, stůl pd PC, vestavěné skříně…).
pokud chceš kontakt, pošli mi SZ.
Má i stránky na netu a mohu odpřísáhnout, že několik věci, co je tam vyfocených, jsem viděla osobně (a na některé koukám skoro denně. :lol: ).

Příspěvek upraven 16.09.14 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
16.9.14 22:09

Cca těch 10 tis. na metr odpovídá i u nás. Já si našla na netu truhláře v okolí a poslala jim mailem obrázek mé představy s otázkou za kolik a na základě ceny a komunikace jsme pak vybrali, protože jsme nesehnali nikoho přes přímé reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
16.9.14 22:41

Deset tisic je prumerna cena. Pak zalezi na materialu dveri, zda ien lamino nebo lak nebo sklo, drahe je pak vnitrni vybqveni jako dratene supliky, sklopne tyce, drzaky kravat ci dalsich blbustek.
Nech si to spocitat u truhlare nebo firmy a uvidis to napresno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.2.15 20:43
@Zločenková píše:
Vestavena skrin

Kdo dělal tuhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.18 20:07

Holky, obnovuji! Potrebuji aktualni info o dobrem truhlari z prahy. Mate nekdo nekoho proverenyho??

• Citovat
  • Upravit
466
18.10.18 20:16

Mám kluka no spíš chlapa z Příbrami, ale dojede kamkoli. Naposledy mee přivezl vestavěné skříně do Německa. Je šikovnej, podle mě levnej, moc fajn. Pokud chceš napiš mi sz a dám ti kontakt. Jen má trochu delší dodací lhůty, má toho moc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
18.10.18 20:32

truhlarstvi vlach. Uz sme od nej brali 3× a vzdy max spokojenost, i cena mi prijde dobra
 http://www.skrinevlach.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9127
18.10.18 20:53

@alilauter A koho z Příbrami? My tady teda bydlíme a i jsme si nechávali dělat skříně, ale že by to byla nějaká hitparáda, to ne. Resp. to co zvojtili, tak si opravili na vlastní náklady, ale kdybych byla pracující a měla si pokaždé brát volno, tak asi perlím víc…
Druhý měl jen říznout desku a olepit hrany - trvalo mu to skoro 2 týdny. v OBI jim nefungovala tenkrát ohraničovačka, jinak by jsme to nechali dělat tam a bylo by to na počkání…

Teď se děsím toho jak se zase budu někomu doprošovat až budeme dělat skříně do patra. Tak budu ráda za tip na někoho spolehlivého a místního :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
18.10.18 21:01

http://cizek-skrine.cz/

nejsou přímo z Prahy, ale z Unhoště (což je hned vedle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
18.10.18 22:09

Nejsem z Prahy ani okolí. Jen jsme si teď právě nechali dělat novou skříň a je jééé, vyšla na 25 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný