PMS a antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
453
6.5.13 16:02

PMS a antikoncepce

Ahoj holky,
prosim mate zkusenosti s branim antikoncepce kvuli tezke PMS? Pomohla vam nejaka konkretni antikoncepce a srovnalo se to hned, nebo az po nejake dobe?
diky moc za reakce, PMS mam opravdu silene a zkousim 4. mesic eloine, ale zatim to nepomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
6.5.13 16:10

Tak moje kamaradka s tim mela silene problemy a HA ji pomohla hrozne moc. Bohuzel netusim, jaka znacka, takze moc nepomuzu, ale chtela jsem ujistit, ze to pomoc muze. Nicmene ji to pomohlo v podstate okamzite, takze mozna u tebe by stalo za to zkusit jinou. :nevim:
ale urcite ti tady nekdo poradi presneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
6.5.13 16:15

Mně to nepomohlo, ba naopak, byla jsem jak na houpačce :( A HA mi vyvolává silné migrény, ale každému sedí něco jiného :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
7.5.13 14:54

Diky holky, ja to chtela brat prave i kvuli migrenam, ale vubec se to nezlepsilo, tak to asi vzdam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
7.5.13 17:57

Já měla bez HA ms strašně silnou, dlouhou a PMS byl hrozný, bolesti, křeče, horečky a hrozně mi pomohl Nuvaring. Ms je slaboučka, kratka a bez bolestí, křečí apod. Sice je drahy ale dobry,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.5.13 09:40

Diky za zkusenost, ja uz prasky vzdala, rozhozeny cyklus, migreny a spatna plet, tak se zkusim s doktorkou poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
9.11.14 17:09

kdy jste poznaly rozdíl s HA během bolesti ovu

Obnovím diskuzi. mívím bolestivou ovulku a o PMS a první den mensesu ani nemluvě. vůastně jsem 14 dnů nepoužitelná a proto volím HA. nemáte některá zkuzšenost za jak dlouho jste poznaly působení HA-mám na mysli že nebyly bolesti u ovulace a nebo aspoŇ MÍRNĚJŠÍ. bylo to hned u prvního platíčka anebo až později? díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
9.11.14 19:25

@Rybička85 já to poznala hned při prvním kroužku když jsem ho po třech týdnech vyndala a měla týdenní pauzu, tak jsem neměla žádné bolesti křeče prostě nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
9.11.14 19:26
@Rybička85 píše:
Obnovím diskuzi. mívím bolestivou ovulku a o PMS a první den mensesu ani nemluvě. vůastně jsem 14 dnů nepoužitelná a proto volím HA. nemáte některá zkuzšenost za jak dlouho jste poznaly působení HA-mám na mysli že nebyly bolesti u ovulace a nebo aspoŇ MÍRNĚJŠÍ. bylo to hned u prvního platíčka anebo až později? díky :mavam:

Už je to pár let, co neberu HA, ale co si tak matně vybavuju, tak to zabralo na PMS (křeče v břiše) velmi rychle a účinně. Horší bylo, že místo břicha mě tak po roce-dvou užívání začala bolet hlava, a to pekelně. Takže jsem HA dala sbohem, bylo to fakt nesnesitelné. Nyní jsem „ráda“ za ty křeče v břiše 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.24 21:32

@Rybička85 po 2-3měsících to bylo v pohodě, ale od druháku na střední mám zase věcné bolesti hlavy a občas bolestivé PMS a to beru antinu asi 3rokem 🙄,takže si člověk moc nevybere no jednou je to dobrý a pak zase ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí