Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, před měsícem jsem s přítelem měla sex s kondomem a po 4 týdnech ze strachu jsem si udělala těhotenský test - negativní a menstruace normálně přišla. Po MS jsme se s přítelem uspokojovali ručně a od té doby se bojím, že se do mě něco mohlo dostat i když se neudělal, ale možná si otřel prsty tzv. kapičkami lásky nebo jak se tomu říká. Asi po týdnu jsem měla ovulaci a měla jsem červené nitky v hlenu a bylo mi vysvětleno, že je to ovulační krvácení, ale já pořád přemýšlela jestli to nebylo třeba uhnizďování. Od ovulace, až do teď mě bolí v kříži a četla jsem různé těh. příznaky a hrozně se bojím, že tohle by mohl být příznak. Včera a předevčírem jsem měla něco jako plodný hlen a taky to prý bývá na začátku těhotenství. MS očekávám každým dnem, jelikož jí mám nepravidelnou. Asi se z toho zblázním pořád se mi o tom i zdá, že TT je pozitivní
Asi mě budete mít, za totálního šílence, ale myslíte, že by byla vůbec nějaká pravděpodobnost, abych byla těhotná? ![]()
A zkoušela jsi znovu test? Nepřemýšlíš nad tím jen příliš? Spoustu příznaků se dá vsugerovat ![]()
Sex s kondomem a uspokojování ručně. A líbání se nebojíš? Nějak nevidím smysl s někým něco mít, když se pak každý den stresuješ, minimálně dva měsíce v kuse.
Prostě antikoncepci důvěřuj, nebo ji změň. Nebo si najdi holku.
Ale z tohohle se zblázníš.
@Dominicca Dle mého bys mohla být v klidu. Ta možnost je opravdu maličká. Že bys při takové situaci otěhotněla je spíš nepravděpodobné…
Pro klid si klidně ráno udělej test, ať jsi při čekání na MS ve větším klidu a uvidíš, že dorazí.
Jen si na ty ruce fakt dávejte pozor, ať se vám to nějak nepomíchá, to by pak riziko bylo. ![]()
Já ten stres chápu, párkrát jsem při opožděné MS strašně stresovala a vyšilovala. nebyla jsem, ale klidně bych podle příznaků být mohla. udělej test nebo počkej, až dorazí menzes, držím palce, ať je to jak chceš.
@Dominicca myslím, že tím jak se bojíš případného těhotenství, tak že máš všechny příznaky vsugerované
.
Ovulacni krvaceni mivam taky, bolest v krizi pred ms taky, celkove se citim jak tehotna. A to jsem v klidu, mam to tak vzdycky. A je fakt ze mne pms mava i s psychikou, jsi ukazkovy priklad ![]()