Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky, mám problém. Dnes večer jsem spala s přítelem (po zhruba tříměsíčním celibátu, co jsem přítele neměla) - všechno bylo ok, ale ráno jsem cítila jak ze mě něco vytéká, a na kalhotkách jsem měla hnědý výtok, ne pár kapek, ale docela dost silný. Teď už se zdá, že je to víceméně ok, a už ze mě nic neteče (alespon doufám, že už to bude dobrý) ale nechápu to - nikdy se mi to nestalo. Beru antikoncepci, takže by se nemělo jedna to špinění jako při menstruaci.. Stalo se vám to už někdy? Docela dost mě to zaskočilo a ne zrovna příjemně…
Ještě dodávám, že na gyndě jsem byla asi před třemi měsíci (cca) a výsledky byly ok, nenašla nic co by bylo v nepořádku..
Nejsem.. Ale je fakt, že jsem přetáhla platíčko (tedy neměla jsem pauzu, kterou mám v plánu si udělat co nejdřív).. že by to bylo tím? Je mi divné že se to spustilo takhle po sexu.. Kdyby to bylo poprvé, tak neřeknu, ale takhle..
@Jane.Jay píše:
Nejsem.. Ale je fakt, že jsem přetáhla platíčko (tedy neměla jsem pauzu, kterou mám v plánu si udělat co nejdřív).. že by to bylo tím? Je mi divné že se to spustilo takhle po sexu.. Kdyby to bylo poprvé, tak neřeknu, ale takhle..
Jj, já bych se tomu vůbec nedivila. Já třeba teď taky brala dvě za sebou a už asi týden před plánovanou pauzou (tedy na konci druhýho plata bratýho v kuse) jsem už taky špinila ![]()
Mě se to ještě nikdy nestalo, většinou si dělám pauzy zrovna jak potřebuju, a problémy nikdy žádné.. Docela mě to naštvalo, ráno jsem chtěla třetí kolo, a nemohla jsem..
Tak nevím, jestli šílet, nebo počkat, zda se to bude opakovat..
@Jane.Jay píše:
Mě braní z dalšího platíčka bez pauzy vždycky dělala problémy se špiněním, jednou jsem takhle špinila prakticky celou dovolenou
. A jinak pokud se to stane jednou a nebude se to opakovat, tak bych to asi ani neřešila a brala bych to jako hormonální výkyv.
No, uvidíme.. Dneska si dám od řádění pauzu a když už se výtok neobjeví, tak to prubnu znova a uvidíme, jestli se objeví znovu..Doufám, že ne.. Jen mě právě nenapadá, co by mohla být příčina.. Tak snad to bude v pohodě.. Ale docela jsem se vyděsila, kdyby to bylo pár kapek, čert to vem…
Teď na netu čtu, že hnědý výtok či špinění se může objevit při pohlavním styku v těhotenství.. Tak teda doufám, že to nebude můj případ… ![]()
Dělám si pauzy tak jak zrovna potřebuju. Nikdy jsem špinit nezačala, ale stalo se mi, že když jsem brala už asi čtvrté plato v kuse, měla jsem při sexu takové pnutí, nic extra příjemného… přisuzovala bych to tomu ![]()
Tak to já při sexu v pohodě - jen třeba nějaká poloha není extra příjemná, ale to jsem měla vždycky, takže to neřeším.. Teď už špiním fakt maličko, mám intimku, a sem tam kapka.. nechápu, no
Kdybych začla špinit normálně, tak cajk, ale že po tom sexu.. tomu nerozumim.. proto se ptám, jestli máte někdo zkušenost..
Mívala jsem to taky, je to po nárazech které způsobily slabé krvácení. Pomohl mi gynekolog ze mi predepsal jinou antikoncepci, bylo to nepříjemný když se mi to stavalo, ale pak už jsem mela klid.
Když mě tohle přišlo spíš hnědý, než krvavý..tak nevím.. Antikoncepci jsem měnila, ale už nevím jak je to dlouho, ale určitě už jsem s tou novou měla sex několikrát a vždycky všechno v pohodě.. Dám tomu čas, jestli se to bude opakovat, tak hurá na gyndu.. Je fakt, že jsem za poslední rok spala s někým dvakrát, a teď s tímto přítelem to bylo asi po třech měsích bez sexu..Tak nevím, jestli i to může mít nějakou souvislost..