PMS a zvýšená teplota?

Tea
116
26.3.10 09:01

PMS a zvýšená teplota?

Ahoj,
už jsem zoufalá a tak si píšu o radu, nebo spíš o zkušenosti, budu ráda za každou reakci.
Jsou to 4 měsíce co jsem vysadila HA. První měsíc jsem menstruovala bez problémů, další měsíce je menses pravidelná, mívám bolestivou ovulaci, takže i ta probíhá zhruba v polovině cyklu. Ale co mě trápí je zvýšená teplota, která se mi zvýší na 37,0 - 37,3 zhruba pátý den po ovulaci (asi týden před menses)a odeznívá cca 3 den po příchodu menstruace. V tomto období jsem absolutně vyřízená, ztrácím energii, cítím se slabá (stejně jako by na mě něco lezlo), obchází mě zimnice a bolí mě celý člověk (hlavně nohy). Protože jsem byla mezi tím i trochu nemocná (nějaká viroza), tak jsem to přisuzovala tomu nachlazení, ale teď už mi nic nebylo a zase se to s železnou pravidelností opakuje a tak si myslím, že by to mohlo souviset s menstruačním cyklem a nevím, jestli to může být taky jeden z příznaků PMS. Nemáte někdo podobnou zkušenost. Zatím jsem s tím u ženského lékaře nebyla, chceme se pokusit o druhé mimi a po jeho stránce jsem v pořádku, ale tohle mě hodně trápí a hlavně ubírá sílu a psychice to taky moc nepřidá, když jsem 14 dní v pohodě, pak si užiju bolestivou ovu a pak ty teploty, no hrůza. Díky za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
26.3.10 09:26

Tei zrovna tento měsíc řeším něco podobného.Jsem po revizi,tento měsíc jsme se chtěli začít snažit,ale dostala jsem asi břišní chřipu(dva dny před ovu) ,zvracela jsem,teplota.No ale zvracení je pryč a já jsem pořád taková „nijaká“.Je mi teplo-návaly horka,jako by na mě něco lezlo,všechno bolí jak při chřipce.nízký tlak,je mi špatně-prostě jak nějaký těhotenstký příznaky,ale to můžu vyloučit,jediná možnost by byla,že jsem těhu i přezto že byla ms a to silně pochybuji.Už si připadá jak idiot a řeším,jestli jít k mudrovi nebo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ňuf777
3.11.13 17:39

Našlo se řešení?

Mám zvýšené teploty 37-37,5°C okamžitě po ovulaci až po menstruace, cítím se zhruba jak popisovala Tea. Bolesti kloubů, svalů, zad, nesoustředěnost, šílená únava. Nevím, co s tím. Začínám být z toho fakt zoufalá. Nenašlo se nějaké řešení?

• Citovat
  • Upravit
1
5.2.14 15:55

Ahoj, dlho hladam niekoho kto ma podobny problem a konečne som nasla tuto temu ale ziadne riesenie. Nevedia mi ani lekari pomoct a problem je mesiac čo mesiac rovnaky, vlani mi zabral progesteronovy krem, teraz nejak nefunguje, pomohlo vam niečo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.5.20 11:22

Ahojky, obnovuji diskuzi, mám totiž podobný problém, poslední tři měsíce mi vždy 3 až 7 dní před ms není dobře, mám teplotu do 37.5 a jsem taková slabá. Bylo to takhle už v březnu, kdy jsem myslela, že mám nějakou virozu, pak to stejné bylo i minulý měsíc v dubnu a teď znovu a ms očekávám za pár dní. Je mi úplně stejně jako ty minulé měsíce. Chtěla jsem se zeptat, jestli to takhle má ještě někdo a jestli jo jak to řešítě, co vám pomáhá, děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
24.5.20 12:08

@Judy21L Ahoj, zrovna řeším to samé, dnes už je mi fakt hrozně, jsem 3.dc a od úterý jsem bez energie, cítím se slabá, bolí mě svaly, hlavně na nohou, k tomu lehká nevolnost. Mám to tak vždy, ale tento měsíc je to nářez. Teď jsem si lupla magnesko s béčkem, ale také bych ráda věděla, co může pomoct na tyhle stavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
22.12.22 09:50

Tak i já se pokusím o obnovení diskuse. Poslední týden se cítím strašně, byla jsem na různých testech, nestli nemám nějakou virozu, ale vubec nic. Ted mi doslo, ze mam pred menzesem a jestli to s tim nejak nesouvisi. Pomohlo vam nekomu neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mer
275
16.4.23 17:15

Obnovují zjistil někdo něco mám podobné příznaky. Meteorismus, bolest bricha, slabost, teplota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.5.25 18:48

Konečně jsem našla co hledám, ale odpověď tu není. Safra :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie