Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
už jsem zoufalá a tak si píšu o radu, nebo spíš o zkušenosti, budu ráda za každou reakci.
Jsou to 4 měsíce co jsem vysadila HA. První měsíc jsem menstruovala bez problémů, další měsíce je menses pravidelná, mívám bolestivou ovulaci, takže i ta probíhá zhruba v polovině cyklu. Ale co mě trápí je zvýšená teplota, která se mi zvýší na 37,0 - 37,3 zhruba pátý den po ovulaci (asi týden před menses)a odeznívá cca 3 den po příchodu menstruace. V tomto období jsem absolutně vyřízená, ztrácím energii, cítím se slabá (stejně jako by na mě něco lezlo), obchází mě zimnice a bolí mě celý člověk (hlavně nohy). Protože jsem byla mezi tím i trochu nemocná (nějaká viroza), tak jsem to přisuzovala tomu nachlazení, ale teď už mi nic nebylo a zase se to s železnou pravidelností opakuje a tak si myslím, že by to mohlo souviset s menstruačním cyklem a nevím, jestli to může být taky jeden z příznaků PMS. Nemáte někdo podobnou zkušenost. Zatím jsem s tím u ženského lékaře nebyla, chceme se pokusit o druhé mimi a po jeho stránce jsem v pořádku, ale tohle mě hodně trápí a hlavně ubírá sílu a psychice to taky moc nepřidá, když jsem 14 dní v pohodě, pak si užiju bolestivou ovu a pak ty teploty, no hrůza. Díky za každou odpověď.
Tei zrovna tento měsíc řeším něco podobného.Jsem po revizi,tento měsíc jsme se chtěli začít snažit,ale dostala jsem asi břišní chřipu(dva dny před ovu) ,zvracela jsem,teplota.No ale zvracení je pryč a já jsem pořád taková „nijaká“.Je mi teplo-návaly horka,jako by na mě něco lezlo,všechno bolí jak při chřipce.nízký tlak,je mi špatně-prostě jak nějaký těhotenstký příznaky,ale to můžu vyloučit,jediná možnost by byla,že jsem těhu i přezto že byla ms a to silně pochybuji.Už si připadá jak idiot a řeším,jestli jít k mudrovi nebo ne ![]()
Mám zvýšené teploty 37-37,5°C okamžitě po ovulaci až po menstruace, cítím se zhruba jak popisovala Tea. Bolesti kloubů, svalů, zad, nesoustředěnost, šílená únava. Nevím, co s tím. Začínám být z toho fakt zoufalá. Nenašlo se nějaké řešení?
Ahoj, dlho hladam niekoho kto ma podobny problem a konečne som nasla tuto temu ale ziadne riesenie. Nevedia mi ani lekari pomoct a problem je mesiac čo mesiac rovnaky, vlani mi zabral progesteronovy krem, teraz nejak nefunguje, pomohlo vam niečo?
Ahojky, obnovuji diskuzi, mám totiž podobný problém, poslední tři měsíce mi vždy 3 až 7 dní před ms není dobře, mám teplotu do 37.5 a jsem taková slabá. Bylo to takhle už v březnu, kdy jsem myslela, že mám nějakou virozu, pak to stejné bylo i minulý měsíc v dubnu a teď znovu a ms očekávám za pár dní. Je mi úplně stejně jako ty minulé měsíce. Chtěla jsem se zeptat, jestli to takhle má ještě někdo a jestli jo jak to řešítě, co vám pomáhá, děkuji za odpovědi ![]()
@Judy21L Ahoj, zrovna řeším to samé, dnes už je mi fakt hrozně, jsem 3.dc a od úterý jsem bez energie, cítím se slabá, bolí mě svaly, hlavně na nohou, k tomu lehká nevolnost. Mám to tak vždy, ale tento měsíc je to nářez. Teď jsem si lupla magnesko s béčkem, ale také bych ráda věděla, co může pomoct na tyhle stavy.
Tak i já se pokusím o obnovení diskuse. Poslední týden se cítím strašně, byla jsem na různých testech, nestli nemám nějakou virozu, ale vubec nic. Ted mi doslo, ze mam pred menzesem a jestli to s tim nejak nesouvisi. Pomohlo vam nekomu neco?
Obnovují zjistil někdo něco mám podobné příznaky. Meteorismus, bolest bricha, slabost, teplota