Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já nevím na co se ptáš? Sama říkáš ze břicho a prsa mívaš jako pms. A při souloži je vždy šance na otěhotnění. To ti nikdo neřekne zda je to to první nebo to druhy.
Po týdnu příznaky fakt mít nebudeš.. Příště si Vem prášek po, když se tak bojíš ![]()
@Len123l píše:
Nazloutly vytok je znamka pocinajico menstruace
Ja ho teda mela v pocatku tehotenstvi ![]()
@Anonymní píše:
Ja ho teda mela v pocatku tehotenstvi
Tal kazdy to nejak ma. Ale ve vetsine pripadech je to mensteuace
Dobrý večer. Jdu ne úplně se stejným dotazem ale nechci zakládat diskuzi na téma ona/ možná tehohotenstvi proto že je toho spousty a i vím že nemáte kristalovou kouli sama nevím co si mám myslet…
O dítě se nesnažime ani momentálně nechceme, ale nijak se nechranime dáváme si pozor..
Mám ještě zhruba 4 dny do ms takže jsem si ani test nedělala.
Už nějaký den mám šílený? PMS?
Mám pocit na zvracení nebo spíš těžko od žaludku, mám strany hlad až je mi z toho zle a jsem nafoukla jak melou ráno skoro vůbec a odpoledne trošku víc a večer vypadám jak ve 4 měsíci ![]()
Nachlazena nebo nemocná nejsem ani nic co bych si měla vsugerovat
Příznaky těhotenství jsou různé, já tohle na začátku neměla, první se mi zvětšila prsa a pak vynechala ms..až později mi bylo divně a tak..ale každá to má jinak, počkej a pak udělej test, když nepřijde ms ![]()
@Petrussee děkuji za reakci. Já vím že je to u každého jinak jen to nějak ve mě hlodá a nějak mě to nedá spát
.
Uvidíme za pár dní a doufám že ta potvora přijde
Dobrý den, omlouvam se diskuzi je tu nejspíš na tohle téma hodně. Minuly pátek jsme s přítelem měli styk. Nečekali jsme ze ho budeme mít. Měli jsme ochranu, kondom. Sklouzl mu kondom, ne cely jenom kousicek a před ejakulaci vyndal. Ano malá šance ale i tak strach. Dítě ještě neplánujem. Ms jsem minuly měsíc měla 3 dny zpoždění. A nejspíš se mi změnil cyklus místo 29 dni na 32 dni. Jestli jo tak ms mam za 1 den. Jestli ne mam 2 dny zpoždění. Nafouklé brisko, trochu bolavé prsa, výtok trochu nažloutlý nezapacha nesvedi. To brisko a prsa mívám jako PMS. Je tam teda šance otěhotnět?