Menstruace, negativní tt test a přesto těhotná?

Anonymní
20.5.21 21:39

Menstruace, negativní tt test a přesto těhotná?

Dobrý den, v únoru se do mě přítel udělal, vzala jsem si pilulku po, měla jsem 4 negativní testy a od té doby dvakrát menstruaci, je i přes to možné, že bych byla těhotná? Mám nafouklý podbříšek a bolesti hlavy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35418
20.5.21 21:42

Myslím, že to možné není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
20.5.21 21:42

Ne, máš negativní testy, měla jsi pilulku po a stalo se to v únoru :zed:. Ale jestli se tak bojíš, tak zajdi k doktorovi nebo na odběr krve. Nebo radši nesouloz a budeš mít po starostech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36169
20.5.21 21:43

Vyloučeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.21 21:43

@Umík četla jsem hodně článků, stalo se to mnoha ženám, tak nereálné to není. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.21 21:44

Určitě ne :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1130
20.5.21 21:47
@Anonymní píše:
@Umík četla jsem hodně článků, stalo se to mnoha ženám, tak nereálné to není. :nevim:

Ne, ne určitě nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36169
20.5.21 21:48
@Anonymní píše:
@Umík četla jsem hodně článků, stalo se to mnoha ženám, tak nereálné to není. :nevim:

Tak bez na gyndu no, co chceš slyšet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.21 21:51

Spíš mě zajímá, jestli je tu někdo, komu se to stalo

• Citovat
  • Upravit
36169
20.5.21 21:54
@Anonymní píše:

Nikoho takovyho neznam. V únoru jsem otehotnela a od té doby nemám menstruaci a měla jsme hned pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
20.5.21 21:57

Těhotná určitě nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
20.5.21 22:22
@Anonymní píše:

No nesmíš věřit všemu, co se píše na netu. Nikoho takového neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.5.21 22:44
@Anonymní píše:

Jo, představ si, že známá menstruovala celých devět měsíců a zjistila, že je těhotná až když začala rodit. Jenže ona si jaksi nedělala těhotenský testy, ty by byly pozitivní, ani nebrala pilulku „po“.
Víš co? Zajdi na gynekologii, řekni tam, co si myslíš, dostaneš žádanku na psychiatrii a doporučení ať nesouložíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.21 22:47

@Janli 🤨 proč bych neměla souložit? Čtu si hodně diskuzí, tohle se tam píše hodně, tak mě zajímalo, jestli je tu někdo další, komu se to stalo. Nemusíš hned útočit. Jestli máš problém s mým dotazem, tak to jednoduše nečti a nereaguj na to😉

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.5.21 22:51
@Anonymní píše:
@Janli 🤨 proč bych neměla souložit? Čtu si hodně diskuzí, tohle se tam píše hodně, tak mě zajímalo, jestli je tu někdo další, komu se to stalo. Nemusíš hned útočit. Jestli máš problém s mým dotazem, tak to jednoduše nečti a nereaguj na to😉

Podívej, pokud po jednom styku šílíš tři měsíce, nevěříš testům ani menzes, tak nejsi na sex dost zralá. Tohle není tvoje první diskuze na tohle téma tady, takže se tím zaobíráš neustále a vytvořila sis z toho neurózu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex