Pmu obočia

Anonymní
16.12.23 12:38

Pmu obočia

Ahoj, včera som si dala tetovať obočie s tým, že som sa cítila úplne fit avšak dnes som začala kýchať a smrkať. Včera ešte pred termínom som však volala aj tatérke s tým, že sú u nás všetci chorí a aj napriek tomu, že sa cítim fit tak môžem byť chorá a nechcem ju nakaziť. Povedala, že problém by bol ak by som ochorela a brala antibiotika. A teraz mam teda tú ľahkú nádchu ale antibiotika neuživam a ani nebudem. Bude teraz problém s tetovaním? Keby som ochorela v piatok tal by som termín zrušila ale nič mi nebolo, bola som úplne fit. Ach jaj, bojím sa, že mi tetovanie zlezie dole :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tajemnadama
16.12.23 13:48

A není to jedno? Stejně je to otřesný. :think:

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
16.12.23 14:33

Ona viróza na to má nějaký vliv, ach jaj? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.23 16:01

@LiduNe vraj áno. Aj keď ťažko povedať. @Tajemnadama je to otrasne, ak to daná osoba nevie robiť :wink:

• Citovat
  • Upravit
14726
16.12.23 18:41
@Anonymní píše:
@LiduNe vraj áno. Aj keď ťažko povedať. @Tajemnadama je to otrasne, ak to daná osoba nevie robiť :wink:

Ještě jsem to neviděla hezký. A jinak, pokud máš virózku, tak pravděpodobnost, že to později bude na ATB (tj. že budeš mít sekundární bakteriální infekci), je malá. Odpočívej, vylež to a budeš ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.23 19:19

@Janča6 ďakujem, mam aj mierne zvýšenú teplotu a som v strese že čo sa bude diať. Snáď nič. :(

• Citovat
  • Upravit
17359
16.12.23 20:05
@Janča6 píše:
Ještě jsem to neviděla hezký. A jinak, pokud máš virózku, tak pravděpodobnost, že to později bude na ATB (tj. že budeš mít sekundární bakteriální infekci), je malá. Odpočívej, vylež to a budeš ok.

Moje obočí se Ti nelíbí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
16.12.23 20:09
@azaleila píše:
Moje obočí se Ti nelíbí? :mrgreen:

Ehm. Tak teda beru zpet. Na tobe jsem to fakt nepoznala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.23 09:20

@Janča6 opýtam sa. Mam oznámiť aj kozmetické, že som chorá? Ja som jej v deň termínu ešte volala a hovorila, jej že u nás doma sú všetci chorí a aj napriek tomu, že sa necítim chorá tak chorá byť môžem. Čiže vedela, že sa môže nakaziť a teraz neviem či jej napísať alebo nie

• Citovat
  • Upravit
14726
17.12.23 10:16
@Anonymní píše:
@Janča6 opýtam sa. Mam oznámiť aj kozmetické, že som chorá? Ja som jej v deň termínu ešte volala a hovorila, jej že u nás doma sú všetci chorí a aj napriek tomu, že sa necítim chorá tak chorá byť môžem. Čiže vedela, že sa môže nakaziť a teraz neviem či jej napísať alebo nie

Nepsala bych ji. Za prve jsi ji to oznamila predem. A za druhe si opravdu nemyslim, ze bys ji nakazila. Pokud tedy nemate covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.23 10:21

@Janča6 ďakujem, mam klasickú nádchu.

• Citovat
  • Upravit
14726
17.12.23 10:55
@Anonymní píše:
@Janča6 ďakujem, mam klasickú nádchu.

Tak to bud uplne v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
17.12.23 10:59

Uprimne, ja uplne nesnasim chrchlaky v obchodech, MHD, ve skolce atd. A to davno pred covidem. Ale pokud pribuzny nachlazenych nevykazuje znamky nemoci, tak absoultne nemam problem, kdyz jde do spolecnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.23 12:09

@Janča6 Už len dúfať, že všetko bude ok a aj, že mi obočie pekne chytí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat