Psychiatrická nemocnice - Brno, Černovice - zkušenosti

Anonymní
8.7.23 15:05

PN Brno Černovice

Ahoj, má prosím někdo zkušenost s psychiatrickou nemocnicí v Brně Černovicích, konkr. stanice 19? Byla mi doporučena lékařem, ale z recenzí na internetu jsem celkem rozpačitá. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9189
8.7.23 16:26
@Anonymní píše:
Ahoj, má prosím někdo zkušenost s psychiatrickou nemocnicí v Brně Černovicích, konkr. stanice 19? Byla mi doporučena lékařem, ale z recenzí na internetu jsem celkem rozpačitá. Děkuji.

Ahoj, já tedy v Černovicích nebyla, byla jsem na jiných psychiatriích různě po ČR. Ale jednou jsem byla na psychiatrii s holčinou, co byla v Černovicích a říkala, že to tam bylo hrozné (ale akutní příjem). Ty píšeš o stanici 19, ta je pro léčbu závislostí, tak třeba to tam bude jiné. A navíc odejít můžeš kdykoliv. Horší jsou ty nedobrovolné hospitalizace na akutních odděleních, když odejít nemůžeš. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.23 18:25

@Lollitka Děkuji moc! Podle zdejších diskuzí vidím, že toho bylo hodně, čím jsi prošla :hug: Už jsi našla zařízení, kde Ti opravdu pomohli? Byla mi doppručená ještě Bilá Voda, ale tam je čekačka 4-5 měsíců. Pak Červeny Dvůr, ale ten je od nás 4 hodiny cesty autem a ja mám dvě malé děti, chtěla bych je během léčby vídat, jakmile to bude možné

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex