Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, má prosím někdo zkušenost s psychiatrickou nemocnicí v Brně Černovicích, konkr. stanice 19? Byla mi doporučena lékařem, ale z recenzí na internetu jsem celkem rozpačitá. Děkuji.
Ahoj, já tedy v Černovicích nebyla, byla jsem na jiných psychiatriích různě po ČR. Ale jednou jsem byla na psychiatrii s holčinou, co byla v Černovicích a říkala, že to tam bylo hrozné (ale akutní příjem). Ty píšeš o stanici 19, ta je pro léčbu závislostí, tak třeba to tam bude jiné. A navíc odejít můžeš kdykoliv. Horší jsou ty nedobrovolné hospitalizace na akutních odděleních, když odejít nemůžeš. Držím palce.
@Lollitka Děkuji moc! Podle zdejších diskuzí vidím, že toho bylo hodně, čím jsi prošla
Už jsi našla zařízení, kde Ti opravdu pomohli? Byla mi doppručená ještě Bilá Voda, ale tam je čekačka 4-5 měsíců. Pak Červeny Dvůr, ale ten je od nás 4 hodiny cesty autem a ja mám dvě malé děti, chtěla bych je během léčby vídat, jakmile to bude možné
Ahoj, má prosím někdo zkušenost s psychiatrickou nemocnicí v Brně Černovicích, konkr. stanice 19? Byla mi doporučena lékařem, ale z recenzí na internetu jsem celkem rozpačitá. Děkuji.