Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj. Pro vysoky progesteron mi zrusili et a pujde se az dalsi cyklus na kryoembryotransfer. Budu psat doktorce ohledne neschopenky, aby mi to vysvetlila, objasnila…ale co myslite vy?
Je realne zustat doma nebo me posle do prace? 12 hodin zvedam dvanactikilove bedny, opravdu narocne, ale nevyhybam se tomu.
Co myslite, ze mi rekne? Dekuji.
@madelaine01 píše:
Ahoj. Pro vysoky progesteron mi zrusili et a pujde se az dalsi cyklus na kryoembryotransfer. Budu psat doktorce ohledne neschopenky, aby mi to vysvetlila, objasnila…ale co myslite vy?
Je realne zustat doma nebo me posle do prace? 12 hodin zvedam dvanactikilove bedny, opravdu narocne, ale nevyhybam se tomu.
Co myslite, ze mi rekne? Dekuji.
Záleží na lékařce, ale nevidím problém, proč nezrušit neschopenku a dát novou až na něj půjdeš.
Já si nechala neschopenku po opu zrušit a nastoupila jsem až po ket. Proč by zdravá ženská měla být na neschopence? Taky nemusíš z mnoha důvodů na transfer ani příští měsíc, to budeš na neschopence pár měsíců? Práce ti neuškodí, spíš naopak…
Když nejsi těhotná, není důvod netahat těžké bedny a být na neschopence. Neschopenku si nech napsat až ode dne transferu, tam to smysl má.
@Thomassss asi bych to taky tak videla, zbytecne sedet doma nema smysl. Diky ![]()
@madelaine01 spis je blby ze kdyz ji ukincis a znovu na ni pujdes, tak ti zamestnavatel bude platit dalsich 14 dni. Domluvila bych se v praci. Nechala bych sin pn a vyuzila to k navsteve zubaru a drobnych zakroku ktere porad odkladam.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď