Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
mám za sebou 1× ET (biochemické těhu - od 12 dne začala čárka slábnout a HCG jen 70) a 1× KET (také biochemické).
V červenci nás čeká další KET. Měsíc beru Macu a piji kontryhel (1-2× denně), a už 4 měsíce beru Femibion.
Moje otázka zní, kdy vysadit Macu a kontryhel? Před transferem nebo ještě před braním hormonů? Budu opět brát Estrofem 1-1-1 a Progesteron besins 1-1-1.
Máte některá zkušenost? ![]()
Pěkný večer!
Před braním hormonů. Zrovna kontryhel působí tak, že hladinu hormonů optimalizuje, což před řízeným ketem nepotřebuješ. I bylinky jsou drogy a nikdy nevíš, co ti v kombinaci s léky udělají za paseku.
@TalNat ahojky, mám dotaz před ket se také berou nějaké hormony? Plánuji jít na KET v září a tak nevím zda se do car objednat před MS nebo až po zda je to jedno jaký budu den cyklu, nebo na tom záleží jako u ivf ET kdy jsem musela brát hormony hned 3den po ms…Děkuji ![]()
@Pettulkaa píše:
@TalNat ahojky, mám dotaz před ket se také berou nějaké hormony? Plánuji jít na KET v září a tak nevím zda se do car objednat před MS nebo až po zda je to jedno jaký budu den cyklu, nebo na tom záleží jako u ivf ET kdy jsem musela brát hormony hned 3den po ms…Děkuji
Car tě objedná sám dle potřeby. Zavoláš, že chceš jít na ket a oni si to už budou řídit sami. Taky záleží, jestli budeš mít ket řízený hormonálně nebo v nativu.
@Janli Aha ok ok děkuji
Tak to se dozvím vše teda tam až zavolám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď