Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
mám za sebou 1× ET (biochemické těhu - od 12 dne začala čárka slábnout a HCG jen 70) a 1× KET (také biochemické).
V červenci nás čeká další KET. Měsíc beru Macu a piji kontryhel (1-2× denně), a už 4 měsíce beru Femibion.
Moje otázka zní, kdy vysadit Macu a kontryhel? Před transferem nebo ještě před braním hormonů? Budu opět brát Estrofem 1-1-1 a Progesteron besins 1-1-1.
Máte některá zkušenost? ![]()
Pěkný večer!
Před braním hormonů. Zrovna kontryhel působí tak, že hladinu hormonů optimalizuje, což před řízeným ketem nepotřebuješ. I bylinky jsou drogy a nikdy nevíš, co ti v kombinaci s léky udělají za paseku.
@TalNat ahojky, mám dotaz před ket se také berou nějaké hormony? Plánuji jít na KET v září a tak nevím zda se do car objednat před MS nebo až po zda je to jedno jaký budu den cyklu, nebo na tom záleží jako u ivf ET kdy jsem musela brát hormony hned 3den po ms…Děkuji ![]()
@Pettulkaa píše:
@TalNat ahojky, mám dotaz před ket se také berou nějaké hormony? Plánuji jít na KET v září a tak nevím zda se do car objednat před MS nebo až po zda je to jedno jaký budu den cyklu, nebo na tom záleží jako u ivf ET kdy jsem musela brát hormony hned 3den po ms…Děkuji
Car tě objedná sám dle potřeby. Zavoláš, že chceš jít na ket a oni si to už budou řídit sami. Taky záleží, jestli budeš mít ket řízený hormonálně nebo v nativu.
@Janli Aha ok ok děkuji
Tak to se dozvím vše teda tam až zavolám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.