Řízený KET, Maca a kontryhel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
3.6.23 19:45

Řízený KET, Maca a kontryhel

Ahojky holky,

mám za sebou 1× ET (biochemické těhu - od 12 dne začala čárka slábnout a HCG jen 70) a 1× KET (také biochemické).
V červenci nás čeká další KET. Měsíc beru Macu a piji kontryhel (1-2× denně), a už 4 měsíce beru Femibion.
Moje otázka zní, kdy vysadit Macu a kontryhel? Před transferem nebo ještě před braním hormonů? Budu opět brát Estrofem 1-1-1 a Progesteron besins 1-1-1.
Máte některá zkušenost? :kytka:

Pěkný večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
3.6.23 20:47

Před braním hormonů. Zrovna kontryhel působí tak, že hladinu hormonů optimalizuje, což před řízeným ketem nepotřebuješ. I bylinky jsou drogy a nikdy nevíš, co ti v kombinaci s léky udělají za paseku.

• Citovat
  • Upravit
9275
3.6.23 20:53

Už před hormony. Držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.6.23 07:38

@Janli moc děkuju! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.6.23 07:39

@kavenka moc děkuji! Doufáme a věříme v třetí pokus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.6.23 14:27

@TalNat ahojky, mám dotaz před ket se také berou nějaké hormony? Plánuji jít na KET v září a tak nevím zda se do car objednat před MS nebo až po zda je to jedno jaký budu den cyklu, nebo na tom záleží jako u ivf ET kdy jsem musela brát hormony hned 3den po ms…Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.6.23 19:42
@Pettulkaa píše:
@TalNat ahojky, mám dotaz před ket se také berou nějaké hormony? Plánuji jít na KET v září a tak nevím zda se do car objednat před MS nebo až po zda je to jedno jaký budu den cyklu, nebo na tom záleží jako u ivf ET kdy jsem musela brát hormony hned 3den po ms…Děkuji :)

Car tě objedná sám dle potřeby. Zavoláš, že chceš jít na ket a oni si to už budou řídit sami. Taky záleží, jestli budeš mít ket řízený hormonálně nebo v nativu.

• Citovat
  • Upravit
248
4.7.23 12:32

@Janli Aha ok ok děkuji :) Tak to se dozvím vše teda tam až zavolám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.