Po císaři horečka

1618
18.1.12 13:30

Po císaři horečka

Ahoj holky,
moje sestra měla před týdnem císaře. Včera měla horečky 38,5. Břicho jí nebolí. Bolí jí prsa, ale ne nějak moc. Když jsem měla zánět prsu já, měla jsem strašnou bolest v jednom prsu a bylo celé zatvrdlé. Tak řešíme, jestli by to mohlo být od prsou. Neměl jste to někdo taky? Dnes jede na gyndu, tak snad jí řeknou něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
18.1.12 13:38

já měla horečky asi 5 dní po císaři a byla to nějaká infekce, nasadili mi antibiotika. Ale možná to je opravdu od prsou, pamatuju, že v porodce sestra říkala, že až těch 38,5 klidně může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
18.1.12 13:43

šupajdi do nemocnice, složila jsem se 2 dny po císaři, ať jí udělají odběry! Nechci zbytečně strašit, ale na základě prožitého radím, běžte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
18.1.12 13:47
burgundy píše: šupajdi do nemocnice, složila jsem se 2 dny po císaři, ať jí udělají odběry! Nechci zbytečně strašit, ale na základě prožitého radím, běžte ;)

ok, vyřídim, a co ti bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
18.1.12 13:48

taky jsem to mela,zanitil ase mi uvnitr zizva…museli mi ji otevrit,proplachnout peroxidem,dostala jsem dreny…cistit jsem to chodila prvni tyden kazdy den,fort z toho valil hnis, druhy tyden co dva dny :roll: bylo to pekne nechutne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
18.1.12 13:50
alchien píše:
taky jsem to mela,zanitil ase mi uvnitr zizva…museli mi ji otevrit,proplachnout peroxidem,dostala jsem dreny…cistit jsem to chodila prvni tyden kazdy den,fort z toho valil hnis, druhy tyden co dva dny :roll: bylo to pekne nechutne :poblion:

Tak to je teda něco a bolelo to? ségru to nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.1.12 13:55

mě třeba nebolelo nic..jsem tvrdila, že mám asi úpal, jak jsem byla za malou na JIPce, z toho horka…ale hned mi brali krev, moč, stěry, a neco tam našli, tak hned atb, dva dny jsem byla úplně vyřízená, i mi pouštěli do žil nějakou ledovou tříšť na ochlazení :-D Měla jsem štěstí, že jsem ještě byla v porodce, doma bych se to snažila zahnat paralenem a bůhvíco by se mi z toho vyklubalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
18.1.12 13:56
Etcetera78 píše:
mě třeba nebolelo nic..jsem tvrdila, že mám asi úpal, jak jsem byla za malou na JIPce, z toho horka…ale hned mi brali krev, moč, stěry, a neco tam našli, tak hned atb, dva dny jsem byla úplně vyřízená, i mi pouštěli do žil nějakou ledovou tříšť na ochlazení :-D Měla jsem štěstí, že jsem ještě byla v porodce, doma bych se to snažila zahnat paralenem a bůhvíco by se mi z toho vyklubalo…

Aha, takže taky nějaký zánět v jizvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
18.1.12 14:03

holky ..me po 3 dnech co jsem byla doma z porodnice ve 2 rano praskla jizva plna hnisu a krve,mela jsme horecku 39,6.Odvezla me sanitka ,5dni jsem lezela na gynekologickem oddeleni ..narizli mi kousek bricha a chodily mi to co hodinu cistit plus jsem do zil dostavala antibiotika..ale to mi zavinil presonal protoze kdyz jsem byla uz po porodu na pokoji porad jsem jim rikala ze to moc boli,a ze nemuzu ani poradne chodit hnisalo mi to uz tam a vubec niceho si nevsimli.Jak sem tam pak prijela zachrankou, doktor co mi delal cisare jen blbe cumel :roll:

• Citovat
  • Upravit
1315
18.1.12 14:06

Byla jsem taky po císaři, první den doma v pohodě a druhý den po propuštění domů jsem měla horečku 38,8°C odpoledne, prsa nateklé a horkost. Volala jsem na odd. šestinedělí, jestli mám dojet nebo co se může stát a po konzultaci s vrchní sestřičkou jsem zůstala doma, protože to zkrátka bylo rozjetou laktací. S císařem to nemělo nic společného. Prsa se mi začaly nalévat mlékem a bylo ho hodně, takže jsem si je chladila tvarohem z lednice a chladítkama z mrazáku. Večer bylo vše stabilní a další dny už všechno v pohodě.
Těžko se to pozná, protože jizva a břicho bolelo taky - SC je zkrátka operace a bolí to. Mě to bolelo celé šestinedělí a ještě teď to není úplně 100%

Pokud pojede k doktorovi, nic tím rozhodně nezkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.1.12 14:08
Magnificata píše:
Etcetera78 píše:
Aha, takže taky nějaký zánět v jizvě?

nějaký zánět někde, v krvi našli zvýšené bílé krvinky a jestli ještě něco, netuším, prostě řekli, že našli zánětlivé markery a nasadili atb. Ale kromě horečky mě nic nebolelo, jizva se mi hojila normálně krásně, tak ani nevím, co mi to tenkrát v těle stávkovalo :nevim:
Jestli ségře ta horečka neopadne, tak ať si zajde k doktorovi na krev, ať se nic nezanedbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
18.1.12 14:11

Děkuju holky, tak to může být teda dle vás od jizvy i od prsou-laktace, no oni se na ní podívají.
Já jsem měla zánět prsu a to bych nepřála ani nepříteli, u kojení jsem brečela, ale to jsem měla až tak 4. týden po porodu a prso fialové a tvrdé. Tak zánět prsu se mi nezdá, i když každý to má asi jinak, a nebo se jí to teprve rozjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
18.1.12 14:15
Magnificata píše:
alchien píše:
taky jsem to mela,zanitil ase mi uvnitr zizva…museli mi ji otevrit,proplachnout peroxidem,dostala jsem dreny…cistit jsem to chodila prvni tyden kazdy den,fort z toho valil hnis, druhy tyden co dva dny :roll: bylo to pekne nechutne :poblion:

prave ze vubec nebolelo! jen mi tak divne otekla cela pipka jak se to nemohlo dostat samo ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
18.1.12 14:17
awantia píše:
holky ..me po 3 dnech co jsem byla doma z porodnice ve 2 rano praskla jizva plna hnisu a krve,mela jsme horecku 39,6.Odvezla me sanitka ,5dni jsem lezela na gynekologickem oddeleni ..narizli mi kousek bricha a chodily mi to co hodinu cistit plus jsem do zil dostavala antibiotika..ale to mi zavinil presonal protoze kdyz jsem byla uz po porodu na pokoji porad jsem jim rikala ze to moc boli,a ze nemuzu ani poradne chodit hnisalo mi to uz tam a vubec niceho si nevsimli.Jak sem tam pak prijela zachrankou, doktor co mi delal cisare jen blbe cumel :roll:

no vitej v klubu…me tam taky chteli nechat,ale nastesti mi pomahala mamka,tak jsme to zvladly,jen jsem spala a mela zimnici…na jizve vecne prosaklou porodnickou vlozku…fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
18.1.12 14:17
alchien píše:
Magnificata píše:
alchien píše:
prave ze vubec nebolelo! jen mi tak divne otekla cela pipka jak se to nemohlo dostat samo ven…

hmmm, to sis teda užila, ach jo, ženský půjdou rovnou do nebe jako světice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí