Po císaři silné krvácení

3.4.20 23:08

Po císaři silné krvácení

Ahoj jsem měsíc po porodu po císaři..Teď už je to 5 den co silně krvácím a jdou že mě takové kusi sraženin vypadá to jako játra..Celý ten měsíc jsem jen spinila. Ale teď se to teda rozjela..Moje doktorka jak si neordinuje. Myslíte že by to mohla být menstruace?? Břicho mě nebolí ani horečky nemam…Máte s tím některá zkušenost? Děkuji ♥️

Příspěvek upraven 03.04.20 v 23:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.4.20 23:10

Tohle na ms fakt nevypadá… Zavolala bych do nejbližší nemocnice na gyndu. Ber zatím železo…

• Citovat
  • Upravit
Janli
3.4.20 23:32

Měsíc po každém porodu, i po císaři, jsem dostala silnou menzes, něco takového, jak popisuješ. Já bych nešílela a pokud nebudeš mít vyloženě další potíže a krvácení bude mít ustupující tendence, nechala bych to být. Podotýkám, že jsem to měla i při plném kojení.

• Citovat
  • Upravit
25179
3.4.20 23:45

Stalo se mi to taky v šestinedělí, i když po klasickém porodu…Můžou to být různé zbytky obalů, ev. třeba kousíček placenty…Tělo se vyčistilo samo a vše bylo ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
4.4.20 00:46

Neplasila bych uplne, pokud nejsou horecky, bolesti… Kdyztak si zkus zavolat do porodnice na pohotovost. Mela jsem 3 cisare a po vsech krvacela (nekdy narazove i vice) 8-9 tydnu :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.3.22 17:12

Ahoj, prosím jsem 4tydny po CS a od včera jsem začala hodně krvácet, ne v kuse ale narazove ze mě odejde velký množství krve a srazenin ( vypadá to jako jatra ) :zed: pak zase nakou dobu je klid a tak normálně krvacim. Břicho mě bolí jen tak lehce v podbřišku a bedrech. Řekněte mi že to je normální. Včera mi na pohotovosti řekla pokud nekrvacite hodně a nemáte bolesti myslím že máte už první MS. A copa já vím co je krvácet hodně? :pocitac: díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
25.3.22 17:18

@Sarka334 byla jsi na šestinedělí? Tam tě teď mají na starost. Klidně to může být ms, ale pro klid se nechej zkontrolovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.3.22 17:21

@Asiina Nebyla,jen jsem si volala a řekla mi že pokud nemám bolesti a není mi špatně tak že že bude nejspíš první MS. Ale že jako pro klid přijet můžu. Jen já nemám teď jak protože manžel je pryč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
25.3.22 17:25

4 tydny po sekci bych se s timto problemem sla nechat zkontrolovat po domluve na ambulanci porodnice, kde jsem rodila. Cekala bych, ze se provede ultrazvuk k vylouceni residuí po porodu a dale dle toho.

• Citovat
  • Upravit
381
25.3.22 17:42

@Stará známá já si dnes zajedu :kytka: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.3.22 19:37

@Stará známá Tak jsem tady a čekám na výsledky. Dostala jsem i nějakou injekci na stahování dělohy a vyčištění nebo co. Mluvil něco o nějaké tekutince :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.3.22 21:28

Ahoj, opět jdu s dotazem. Byla jsem u doktora kvůli tomu silnému krvácení po císaři. Dostala jsem injekci na stažení dělohy a vyčištění. To asi moc nezabralo. Dnes na další kontrole jsem dostala prášky. Jeto prý něco co se dává ženským na potrat a po porodu na čištění. Rezidua prý žádný. Žádný kus placenty v deloze ale prý tam můžou být plodové obaly a proto jsem tak hodně krvacela protože se to tělo snažilo dostat ven. Ale bylo mi řečeno že po zavedení můžu znovu silněji krvácet a pak by to mělo být v pořádku. Ale já jsem teď přestala skoro krvácet mam si i přesto ty prášky zavést?? :nevim: nebo budu zbytečně do sebe něco dávat? Dikyyy :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
28.3.22 23:07

Určitě ano. Je potřeba, aby to vyšlo ven.

• Citovat
  • Upravit
381
29.3.22 09:20

@Stará známá Dobře, zavedu je. Opět od rána zase krvácení :zed: už je to otravný nemůžu pomalu někam jít protože bych nikam ani nedosla :roll: tak si to vezmu a snad tohle už pomůže. Na čištění dělohy mě prý brát nechtějí úplně z důvodu že jsem po CS a mám ještě hematom k tomu mezi mocovym mechyrem a delohou. Je toho už moc :roll: kdyby jste měla i nějakou radu jak zrychlit vstřebání hematomu tak taky budu ráda :andel: děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí