Císařský řez dren

1.4.20 23:25

Císařský řez dren

Ahojky zajímá mě zda jste měly po císařským řezu dren někde jsem četla, že ho měly a někdy ne jak jste na tom byli? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
154
1.4.20 23:29

@Kacenkakaku mám za sebou 2 císaře, při prvním jsem dren neměla, při druhém ano. Když jsem se ptala proč ho nemám, odpověděla mi sestřička, že sem málo krvácela, tak to přišlo panu doktorovi zbytečné… Při druhém jsem měla, bála jsem se vytahování, ale bylo to úplně v pohodě a rychlovka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 23:40

@Janullaida
Já už mám za sebou laparoskopii takže jsem dren měla jen mě zajímalo jakou má kdo zkušenost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.4.20 23:43
@Kacenkakaku píše:
Ahojky zajímá mě zda jste měly po císařským řezu dren někde jsem četla, že ho měly a někdy ne jak jste na tom byli? ;)

Neměla jsem ho. Měla jsem dokonce samovstřebávací stehy. Vše se krásně zhojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
1.4.20 23:53

@Kacenkakaku měla jsme u druhé sekce :jazyk: To bylo peklo, ale měla jsme vrůstající placentu do jizvy po první sekci, na sále jsme byla o dost delší dobu tak kvůli tomu. Běžné to není, při třetí sekci to naopak bylo hodně rychlé a bez drenů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.4.20 23:54

Měla jsem dva a ještě cévku. Vypadala jsem jak po únosu mimozemšťanů…

• Citovat
  • Upravit
248
1.4.20 23:59

Při prvním akitním císaři jsem dren měla, jizva se hojila hezky. Při druhém plánovaném jsem dren neměla a jizva nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
2.4.20 00:14

@Janli já taky dva, nevěděla jsme co držet dřív a při vytahování jsme myslela že to je konec. Prý zakašlat, jak asi když bolelo celé břicho :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.4.20 00:29

@Markéta80 taky na to mám hodně výraznou vzpomínku… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
45712
2.4.20 00:35

Mela jsem. Vytahovani strasne bolelo, fakt des, myslela jsem ze ze mne tahaji streva :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
2.4.20 01:02

Taky jsem měla po prvním porodu CS, dva možná tři dny a k tomu ještě asi 6 dnů cevku. A prý ze mi to v břiše teklo, takže aby mělo kam odtekat. Cevku z mocaku proto, ze mi při sekci rozrizli močový měchýř.
Dren jsem měla přichyceny dvěma stehy k šití po císaři, takže vytažení dvou stehů a pak tahání toho extra dlouhého nekonečného hada z břicha. Hrozny pocit. Pak tahání stehů z břicha kdy se to napoprvé nepovedlo, byly tam prý dva uzliky takže taky prima pocit. Ještě ze další dva porody už byly spontánní a žádné dreny ani tahání stehů se nekonalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
2.4.20 01:44

Měla jsem 2 dreny.. preeklampsie s HELLP syndromem ( 2 dny na jipce ).. akutní císař.. to vytahování se dá v pohodě přežít… zatnout zuby a je to.. ten jeden v pohodě… ten druhy měli problém vyndat.. + ještě cévka… pak vytahování stehů… to mi přišlo horší :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
2.4.20 05:52

Kdyz nad tim premyslim, u prvniho dva, bylo to spojene s operaci jater. U druheho nebyl zadny. Vytahovani slo. Zato u druheho cs zlobila spodni cast jizvy (mam vertikalne) a kdyz se v tom dloubali, jestli nebo jak moc je to zanicene, to byl zazitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.4.20 06:26

Taky jsem mela. Pri prvni akutni a druhe planovane sekci tri dreny. Treti sekci jsem mela v jine porodnici a tam mi dali jen dva. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.20 08:00

Ty vado.. Nedokážu si představit mít dva nebo tři. Tenkrát jsem měla jeden a stačilo mi to když ho vydávali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí