Po dnešní prohlídce..

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
555
18.11.10 17:29

Po dnešní prohlídce..

Ahoj holky, jsem tu nová a ani pořádně nevím jak to tu chodí, tak jsem vás chtěla požádat o radu.. Čekáme první miminko, dnes jsem byla na další prohlídce, jsem ve 37+6tt a poté co jsem dorazila domů, jsem zjistila, že po prohlídce špiním.Tak jsem tomu nepřikládala žádnou váhu, protože jsem si říkala, že to byl asi zásah do těla a že se už připravujeme až půjdeme ven :wink: ,ale špiním stále :think: Je tohle už normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
18.11.10 17:53

Ahoj, myslím, že můžeš být v klidu, určitě je to normální. Kamarádka měla to samé, po kontrole v nemocnici, doktor ji upozornil, že může špinit. Ale určitě platí, že pokud se ti nebude něco zdát, určitě jet do porodnice či k lékaři! Hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
18.11.10 17:53

Ahoj,

tohle se mi nikdy nestalo,ale dokud je to jen špinění,tak bych se tak moc nebála…

Pokud se ale máš stresovat,tak si zavolej do nemocnice a optej se. Popř si zítra zajdi za dr. znova. Lepší 2× zbytečně,než jednou pozdě.

Drž se! A neboj,ted už je miminko připravené na vylodění! Přeji šťastný konec a zdravé miminko! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.11.10 17:58

Ahoj, neboj se, je to normální a mě se v poslední době stává, že po téměř každé kontrole u doktora špiním. Vysvětleno mi to bylo tím, že čípek už je změklý a je to zásah a může nějaká ta žilka prasknout a způsobit špinění. Pokud to není jasně červená krev, tak buď v klidu. Já jsem 38+ 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
18.11.10 18:33

Tak vám moc děkuji za rady.. Taky mi bylo řečeno, že je možné, že je to hlenová zátka.. Tak kdo si z toho teď má co vybrat :lol: Nikdy jsem nečekala, že tohle budu říkat, ale už se normálně na porod těším.. Jsem jak balón, roce a nohy mám jak konev, takže už se vážně těším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.11.10 08:00

To ti věřim,taky jsem se nemohla dočkat až bude malá venku.Přeju hodně štěstí a co možná nejvíc pohodový porod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.11.10 09:41

Děkuji,snad mě malej nebude moc trápit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.11.10 10:30

Tak jinak jste měli zřejmě pravdu..Asi praskla žilka, jelikož do rána to celkem ustalo, tak jsem ráda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
19.11.10 14:00

Taky jsëm to mela takhle ke konci, ne jasne cervena krev, jen spis ta do hneda..rano jsem byla na kontrole a az do vecera na wc jsem vzdycky nasla na papire kus krve..obcas to mivam i normalne po klasicky kontrole-ne tehotensky-gynekologickym zrcadlem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.11.10 15:43

Tak to ja jsem to měla právě poprvé.. A to mi přišlo, že mě minulá kontrola bolela trochu víc, tak jsem to u téhle nečekala.. A prý je taky možné, že je to hlenová zátka, že mi to tou prohlídkou Dr. rozjela, tak vám nevím.. Celé těhotenství..a vlastně i předtím jsem trpěla výtokama, tak jsem si říkala jestli tu hlenovou zátku vůbec poznám a ani teď si nejsem jistá co to je.. :think: No co se dá dělat.. Uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.10 16:13
Píďula píše:
Ahoj holky, jsem tu nová a ani pořádně nevím jak to tu chodí, tak jsem vás chtěla požádat o radu.. Čekáme první miminko, dnes jsem byla na další prohlídce, jsem ve 37+6tt a poté co jsem dorazila domů, jsem zjistila, že po prohlídce špiním.Tak jsem tomu nepřikládala žádnou váhu, protože jsem si říkala, že to byl asi zásah do těla a že se už připravujeme až půjdeme ven :wink: ,ale špiním stále :think: Je tohle už normální?

já když jsem byla na prohlídce tak do mě dr vrazila ruku že jsem 2 dny krvácela a to fakt moc ale bylo to v klídku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.11.10 18:55

Třeba mi to pomůže, abych neměla potíže s přenášením :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie