Po jaké době od napsání dotazu admin odepíše?

4459
4.5.13 12:51

Po jaké době od napsání dotazu admin odepíše?????

Zajímalo by mě po jaké době od zaslání dotazu mě přijde odpověď???Jde mě o celkem důležitou věc a ráda bych věděla odpověď na mojí otázku. Myslela jsem, že je adminů více a odpověďi se mě dostane do pár hodin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
4.5.13 12:54

No vzhledem k tomu, že je adminů sice víc, ale jsou to taky jenom zaměstnanci, tak teď asi mají víkend… :mrgreen: Počítej tak v pondělí před polednem. A buď trochu trpělivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
4.5.13 12:56

Je víkend :kytka:
Taky si myslím, že až v pondělí kolem poledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4459
4.5.13 13:24

No já už jim psala včera dvakrát a to byl pátek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
4.5.13 13:28

Nediv se, je pátek, před víkendem, některé školy mají v pondělí a úterý ředitelské volno - před středou, kdy je st. svátek.
Třeba někam odjeli s rodinou.

Já chápu, že admini tu nemůžou být 24 hodin denně, však si tyto služby neplatíme.
Znovu bych jim nepsala, musíš být trpělivá. Určitě zareagují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
4.5.13 16:55

Zdravím,
jsme tu obvykle několikrát denně včetně víkendu, takže odpovědi se jistě včas dočkáš. ;-) Nejrychlejší je komunikace přes SZ, žádná ale od tebe nedorazila.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4459
4.5.13 20:33

@admin já psala normálně přes to jak je na konci stránky kontakt na administrátory a hned mě to naskočilo… no zpětně už to nedohledám…ale snad můj dotaz někde najdete…protože ohedně promazání fotek jedné členky mě bylo přesně přes to odpovězeno… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová