Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj děvčata. Vím, že takových témat bylo asi spousta. Jsem teprve 7+2tt, ale tak koukám po kočárku. Vím, že je sice ještě čas, ale chtěla bych poradit, ať pak vím, po čem se mám dívat. Potřebuju aby měl kočárek tyto vlastnosti:
Myslíte, že se něco najde?
![]()
Ojetý hluboký typu Roan a až odroste tak bych šla třeba do Baby jogger Citi mini nebo si teď hodně chváli Valco Snap a jemu podobné. Takový hodně dobrý sporťákogolfky.
Co Concord Fusion? Sice není jako Roan ale není to zas takové kosmo a korba i sporťák veliké, mimčo je tam jak v obýváku
košík velký, ovládá se perfektně a ceny už nejsou tak vysoké.
Mám firkon ballance, mimčo narozené na konci srpna a do hluboké korby se mi krásně vejde, sporťák zatim nevim, ale vypadá dobře. Kočárek je lehký, dobře ovladatelný jsem moc spokojená ![]()
@BlueFairy píše:
Co Concord Fusion? Sice není jako Roan ale není to zas takové kosmo a korba i sporťák veliké, mimčo je tam jak v obývákukošík velký, ovládá se perfektně a ceny už nejsou tak vysoké.
Za sebe doporučují Baby design Lupo, syn se narodil v červnu a celou zimu jsem v poho odjezdila ![]()
Příspěvek upraven 14.02.15 v 19:31
Mám podobné požadavky, za mě navíc použitelný v terénu a zatím vede Concord Fusion a Concord Wanderer. Minule jsem měla X landr ale tam je malá ta hluboká korbička ![]()
@Korčulka86 píše:
Za sebe doporučují Baby design Lupi, syn se narodil v červnu a celou zimu jsem v poho odjezdila
Na ten jsem se taky dívala ![]()
@Retezka píše:
Na ten concord jsem se dívala, moc hezký kočárek, co se ceny týče, není problém vzít i použitý ale samozřejmě v dobrém stavu, ale některé maminky nadávají, že prý kočárek hrozně drncá
Dají se koupit nafukovačky, ale já jsem si nestěžovala, za mě jeden z nej, a ten prostor ve sporťáku, neznám větší ![]()
No vzhledově je ten kočárek fakt moc hezký. Ještě je čas, ale určitě si ho dám do seznamu a kouknu po něm někde na živo ![]()
Ja vim, ze pisete, ze nechcete trojkolku, ale zkuste se v obchode podivat po babyjogger city elite, treba se vam zalibi na tolik ze uz zadny jiny kocar nebudete chtit. Velmi dobre se ovlada, kola nikdy nepichnete, je i do terenu, suprove se sklada, korbicka ma vnitrni delku 80cm.
@Retezka píše:
Ahoj děvčata. Vím, že takových témat bylo asi spousta. Jsem teprve 7+2tt, ale tak koukám po kočárku. Vím, že je sice ještě čas, ale chtěla bych poradit, ať pak vím, po čem se mám dívat. Potřebuju aby měl kočárek tyto vlastnosti:
- prostorná hluboká korba (mimčo se narodí v září, tak aby tam vydrželo v pohodě celou zimu)
- prostorný nákupní košík
- lehko ovladatelný
- aby měl i obstojnou sportovní verzi (kočárky typu Roan Marita se mi moc líbí, ale jen ta jejich hluboká verze, sportovní kočárek je nic moc)
- nechci trojkolku
Myslíte, že se něco najde?![]()
![]()
no daj este cenovy limit.. ![]()
@miisenka píše:
no daj este cenovy limit..
@Retezka píše:Na cenu nehledím, kdyžtak mrknu po použitých
pokud to samozřejmě nebude kočár ze zlata
tak za mna Bugaboo Cameleon..lahko ovladatelny, obr korba/dite tam bolo este v dubnu a mam cervencove mimino),skladny, lahky, farebne kombinacie, kolecka do terenu-dnes sme s nim boli asi 5km na poli a uplne v pohode, nedrnca, posmerna ai proitismerna jizda..
Já měla TWINX a pak jako golfkosporťák Navington Cadet a ten byl úplně super.