Po porodu

112
1.2.09 08:54

Po porodu

Ahoj Holky tak máme to za sebou.....

Porod 8.hodín od prasknutia vody, po 4.hodinách mi pichli epidurál a bolo to lepšie tlačenie to už sa dalo zvládnuť v pohode Sofie 48.cm a 3200g 24.1.09 19:10 sme zravučké a krásnučké!!

Ale mám kvám dotaz dosť ma bolí a pri cikaní štípe pinda a dosť to aj zapácha pritom sa sprchujem po každom cikaní je to normální, alebo je niečo zle??? Čo vám pomohlo dávali ste si niečo na to????? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
1.2.09 09:42

Ahoj,

je to normalni. Ja nebyla vubec sita a presto me to velmi palilo, az jsem z toho brecela. Po tydnu to preslo samo.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
1.2.09 10:19

Gabriel-asi je to normální..mě to štípalo ještě 14 dní po porodu…rozhodně si na to nic nedávej..jen sprchovat vodou…určitě to přejde…

Mimochodem..GRATULUJI K NAROZENÍ MIMÍSKA… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
1.2.09 10:26

ahojky,

je to normální…mě pomáhalo, že jsem ze začátku čůrala ve sprše a zároveň s čůráním jsem se sprchovala, pak to tak nepálilo. dokonce jsem měla vypracovaný systém, že jsem si jen jako sedla za okraj vany a namočila jsem si při celé operaci jen zadek a nic jiného:) neboj za pár dní to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.2.09 11:28

Jo, taky si pamatuji, že jsem dost dlouho po porodu čůrala ve sprše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.2.09 12:17

huráá gratuluju moc:)tak to je krása..ja mam dnes 39+0..taky bych uz jela:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.09 14:18

Tak ja po porodu dost dlouho curala primo ve sprse a u toho se sprchovala takze me to nepalilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
1.2.09 17:14

Opravdu i já mám tu zkušenost, že po porodu (ač mi to přijde jinak docela nechutný), je nejlepší konat malou potřebu přímo ve sprše a zrovna si místa omývat, protože jinak to děsně štípe. Ale neboj trvá to tak max. týden 14dní.

Obrovská gratulace k miminečku, teď ještě netrpělivě vyhlížím Olušku. Taky už by měla být doma. Jste maminky šikovný a budete mít jistě ty nejhodnější dětičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
1.2.09 19:33

Gabriela27: Moc gratuluji k miminku, to je krásný :) .Ať je zdravé, hodné, krásné, prostě nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.2.09 20:51

Odpoveď

Ďakujem za gratulácie…

No ja už tiež čúram v sprche

:lol:

No som rada, že to mám za sebou a o týždeň skorej už to stačilo, a teraz sa neviem vypozerať na ten malý zázrak, a je taká hodnučká napapká sa a spinká ani pri kúpaní neplače sem tam keď ju prezliekam!!!

No a stým spodkom to musíme nejak vydržať nie??? :wink: Ďakujem ahojte :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.10.15 13:49

Hoodne vody a brusinkovy caj vypit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie