Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli může být partner u císařského řezu, pokud to teda okolnosti umožní? Díky Míša
ahoj ja mela akutni CŘ a manzela tam nepustili.Ale pry kdyz je planovany,tak v nekterych nemocnicich to umozni.
u nas v nemocnici to mozne je, poplatek 5OO
pokud to neni umozneno primo na sal, tatinek je v predsali a muze se pres sklo koukat
Ahoj, tak u nás manžel byl přímo na sále, seděl na židličce u mé hlavy a povídal si se mnou. Rodila jsem v Ostravě - Vítkovicích. Poplatek byl 800,– nebo 900,–.
Ale záleží to přímo na nemocnici, takže doporučuju zeptat se přímo tam, kde budeš rodit.
Ahoj, záleží na porodnici, my měli akutního v celkový anestezii a manža na sále byl, za takovou tou čárou, kvůli sterilitě, v porodnici o 20 km vím, že nepouštějí
Rodila jsem v Brně na Obilňáku, manžel mi seděl u hlavy, jak malého vytáhli, tak šel se sestřičkou vedle na ošetřovnu a fotil, jak mi malého zase přinesli na sál, byl s náma až než mě odvezli na pooperační. Platili jsme normální porodní poplatek, myslím 500,–, už je to dýl, zato to tak bylo u obou porodů. martina
U nas u CS je tatinek za dvermi s okynkem. Na sal nepousti kvuli sterilite. Poplatek 500,–Kc. Ikdyz mozna kdyby ten den nebylo tech cisaru tolik, tak by ho na sal pustili…
toto sem sice nepatří, přesto. myslím na Tebe Dušičko každičký den a posílám sílu.
V Brně Bohunicích byl manžel u akutního císaře. Jenom musel počkat jestli se povede epidural, pak mi seděl u hlavy jak nešťastná zelená žabička.(měl zelenej mundur i čepičku) Jo a poplatek nám v tom fofru zapomněli naúčtovat - tak jsem jim to tam pak splatila hektolitrama přebytků do mléčné banky. ![]()
Ahoj, dnes jsem se dozvěděla, že ke mě partnera nepustí.. Bohužel budu mít plánovaný císařský řez, jsem z toho trochu přepadlá, těšila jsem se, až společně uslyšíme křik miminka
. Ale hlavně, že bude v pořádku. Pohodové porody a spokojená mimi
Tak u nás v porodnici to taky možné není, ptala jsem se na kurzu - prej kvůli sterilitě a díval se na mě, jak kdybych spadla z jahody
Ale v Dánsku to prý viděl, u nás ne - jak vidět neměl aktuální info. Ale prý tatínek může zahlídnout mimčo na chodbě, jak ho povezou na oddělení - to je zas přístup ![]()
ahojky, tak u Aplináře v pohodě, měla jsem plánovaný CS, manža seděl na sále na židličce u mý hlavy a držel mne za ruku…zážitek na celý život…jen se musel převlíct do sterilního…s manžou jsme absolvovali předporodní kurz a nemuseli jsme pak platit, že se mnou byl u porodu…
ahojky, tak u Aplináře v pohodě, měla jsem plánovaný CS, manža seděl na sále na židličce u mý hlavy a držel mne za ruku…zážitek na celý život…jen se musel převlíct do sterilního…s manžou jsme absolvovali předporodní kurz a nemuseli jsme pak platit, že se mnou byl u porodu…
Ahoj maminky, chtěla jsem se zaptat na váš názor a zkušenosti.
Pravděpodobně porodim plánovaným cisarskym řezem kvůli velikosti prcka. Jestli opravdu se dozvím až příští úterý na konzultaci s primarem. Chtěla bych epidural.
Mám 2otazecky jaký je rozdíl mezi epiduralem a spinalni anestezii(nebo je to to samé)?
A je u nás v porodnici i možná přítomnost tatínka u sekce, chtěla bych Ho tam mít .Na normální porod jsme sevspolu těšili, ale takhle nevím, jestli z toho bude něco mít a já také? Předem děkuji za rady a zkušenosti.
Tak co se týká prvního dotazu tak epidurál a spinální anestezie je to samé ne??
myslím, že jo a já partnera u císaře měla a jsem za to moc ráda, já jsem se na něj dívala, když jsem byla oblbnutá a on sledoval co se děje s malou, tak něják jsem byla klidnější bylo to v době kdy v Třebíči řešili záměnu novorozencu a tak jsem mu nakázala nespustit malou z očí dokud jí neoznačkujou aby nám ji nevyměnili, což absolutně nešlo byla jak dělaná přes kopírák od tatínka
ale já byla prostě klidnější