Partner u císařského řezu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
29.11.12 15:13

Panebože 5 kg 8o 8o modli se ať neporodíš přirozeně nebo tě snad roztrhá na kusy :lol: :lol: to si ani neumím představit. Já jsem rodila plánovaným císařem kvůli mým kyčlým - mám jeden sešroubovaný / při propouštění mi primář řekl, že bych to zvládla i normálně tak teď napodruhý to chci zkusit přirozeně/. Jinak císaře jsem měla naplánovaného na středu a v pondělí v noci /39+1/ se maličká sama začla sama hlásit na svět takže ve 22. jsem se vzbudila a šla na WC tam jsem zjistila, že mi odešla zátka / po mnoha telefonech se sestrou :mrgreen: :mrgreen: no prvorodička nevěděla jsem co se děje/ pak jsem si na chvilku lehla a zkusila si měřit kontrakce a ejhle hnedka mi naskočili po 4-5 minutách :think: :think: tak jsem zavolala přítele/ byl neřád zrovna v hospodě prý naposled než mě bude muset hlídat :lol: :lol: / tak jsem zavolala švagrový a o půlnoci mě odvezla do porodky tam mě chvilku zkoumali no a v 1.49 byla malá venku :hug: takže asi takový plánovaně-neplánovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
29.11.12 15:21

@žampion :No právě z toho mám takyvstrach, ale kdyby se nahodou chtělo prckovi driv, tak mam to napsane i vprukazce a papirech, tak by me snad nenechali trápit. Tak to jsi mela celkem fofr, ze?
Kazdopadne mockrát děkuji za rady a aspoň trošku přiblížení toho, co me asi nejspíš čeká:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
29.11.12 15:26

Já myslím, že když to máš už takhle naplánovaný a vědí, že miminko je obr tak tě nenechají trápit, mě se tedy ordinující doktorka ještě ptala jestli opravdu chci rodit císařem, říkala že by malá byla během hodinky venku sama, já byla tak vystrašená, že prostě musím mít císaře a jinak to nejde :) tak si myslím, že i kdyby se to u tebe taky samo spustilo, že tě vezmou na císaře :think: jinak jsem ráda, že jsem ti alespoň trošku pomohla vím jak jsem hltala informace já :P :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.11.12 15:44

Čerstvá zkušenost mé sestřenice..
Měla naplánovaný císař - měla chlapce hlavou vzhůru a nakonec ji to chytlo o 14 dní dříve..
Dojela do porodnice a myslela si, že hned půjde na císař- praskla ji voda, ale nechali ji 8 hodin v kontrakcích.
Takže asi i když jde žena na císař- jenom lokálně měla, tak asi hned neberou.. Už se bála, že ji nechají rodit normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.11.12 15:51

Ahójky já sem sice teď nepatřím ale po císaři jsem :) měla jsem ho plánovaného protože jsem astmatik a byla jsem zavodněná a to fakt hodně pak mi praskla voda hroznej fofr a doktor mi řekl že císař ne že se pokusíme normálně :) ha ha tak jsem mu řekla že ať se pokouší sám ale že já mám jít císařem :)a tak to tak bylo, byl to mazec rodila jsem 34+3 ale nenech se!!!Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
29.11.12 16:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat