Kontrakcie

112
22.1.09 10:30

Kontrakcie

Ahojte potrebujem poradiť???

Manžel odyšiel na noční o 21:30 a jak zavrel dvere na mňa prišli ja neviem či už to boli kontrakcie, alebo poslíčky každých 5.min až do rána do druhej, ale potom som si dala sprchu, ale pokračovalo to ešte hoďku, ale stále sa to dalo vydržať ale bolelo to omnoho viac oko pred dňom, vtedy som tiež mala ale asi len hoďku. Potom sa to uklidnilo tak som nejak o 4-tej zaspala a sobudila sa o šiestej jak prišiel manžel, ale už bolo všetko o.k. len sa mi zdá, že malá kope menej inak stále kope jak blázon!!Teraz je mi celkom fajn len sem tam mám bolesť.

Tak poradte keď to príde zas v noci mám už ísť, alebo čakať kým to nebude bolieť viac tlačiť na konečník a mať chuť na tlačeni???
Tak popisújú príznaky.
Najlepšie by bolo keby mi prdla voda a je to!!!

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
22.1.09 10:33

Gábi - kdyby to byl porod, tak se ti to už nezastaví :wink: Já měla poslíčky jako kráva, šli na monitoru až ke stovce, pravidelný jak když bičem mrská a … zastavilo se mi to. Takže, když se ti to uklidní, jsou to poslíčci, když to bude pokračovat, hodně sílit a nebude to už k vydržení, je to k porodu, tohle mi řekla moje gynmudr. ( nakonec mi museli pomoct tabletkou ) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.1.09 10:38

Odpoveď

Jé tak to si zlatá to si ma ukludnila, tak to už sa nezastaví a je to k nevidržaňiu tak dobre budeme čakať. :D
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
22.1.09 10:44

Gáby souhlasím s Amy pokud se bolesti nestupňují,ale po sprše,jídle nebo procházce postupně odezní jsou to poslíčci.Ty pravé poznáš uvidíš.Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
22.1.09 11:02

Re: Odpoveď

Gabriela27 píše:
Jé tak to si zlatá to si ma ukludnila, tak to už sa nezastaví a je to k nevidržaňiu tak dobre budeme čakať. :D
 Dík

Tohle čekání na konci je hrozný, vím, jak jsem z toho byla nešťastná, že snad nikdy neporodím, bylo to hrozně otravný, ale neboj, mimi šlo tam, půjde i ven a né nadarmo se říká, že ten 9 měsíc je nejdelší :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.1.09 11:34

Gabrielo , hlavně nečekej na tlaky na konečník, to už bys nikam nedojela :lol:
Podle toho, co jsem četla, tak to už je pak jen pár minut k porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.1.09 11:43

Ahoj,mě taky bolesti neustávaly,ba naopak se stupňovaly,ale prasknout voda ti nemusí.Mě nepraskla ani u jednoho porodu.Ale jak tady někdo už psal na tlak do konečníku nečekej,to je už pozdě. :wink:
Ale asi ti to už brzy přijde!Neboj,dočkáš se.Jestli můžu radit,tak až ti přijdou pravidelné kontrakce,tak choď a choď,ať ti mimi pěkně sesoupne dolů a zkrátíš si 1 dobu porodní.Přeji pohodový porod! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.1.09 11:44

Odpoveď

čičinka píše:
Gabrielo , hlavně nečekej na tlaky na konečník, to už bys nikam nedojela :lol:
Podle toho, co jsem četla, tak to už je pak jen pár minut k porodu…[/quote

Hej to už je pozde keď je tlak na konečník, no vidíš každý napíše a poradí jinak.
Ale si ma potešila len, aby to tak bolo :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.1.09 12:48

Já jela s pravidelnýma kontrakcema po 5-6 minutách do porodnice. Monitor mi točila PA hodinu, protože nemohla uvěřit, že mám tak pravidelné stahy intenzity okolo 100 a nic vůbec nic se neděje. Prý " no to je ale divočina, ten váš záznam"… a byla, jenže mě dala injekci od bolesti a bylo po kontrakcích a druhý den mi porod vyvolávali. Takže raděj zůstaň doma a nechej tělíčko ať se připravuje na porod jak to jen umí. Aspoň tě to potom tolik nezaskočí. Přeji ať to máš brzy za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.1.09 13:37

ojoj…z druhého těhotenství bych mohla vyprávět. Obávám se, že kdyby se nade mnou doktorka nesmilovala, tak snad poslíčkuju ještě dneska:(

Mnohahodinové kontrakce, velice silné a pravidelné. Já už pak ani nevěděla. Pže jsem chodila na poradny obden, tak jsem vyčkávala na poradnu (nebo pokud bych se cítila velmi jistá). Vždycky to přešlo.

Poslední dva týdny jsem měla bolesti, špinila, krvácela. 5 dní před porodem si mě chtěli nechat (byla jsem kvůli tlaku), otevřená na 4 s kontrakcemi sem tam pravidelné hodně dlouho, sem tam nic. Nechtěla jsem, jela jsem domů. Cestou t ovypadalo, že pojedem zpátky. Po 6hodinách (nechtěla jsem se honit, odvezla jsem starší domů, nakoupili jsme, vykoupala jsem se a oblékla) to přešlo. JIndy to trvalo od večera do rána. Nezabírala ani vana. To byla sobota.

V pondělí se dr divila a že už se neuvidíme. Od pondělka pravidelné bolesti, ale pořád jsem si nebyla úplně jistá. Tak jsem čekala na vodu. V úterý jsem je měla na střídaku po 5mins, pak po 10, pak po 5…celý den. Druhý den se dr divila, co tam dělam. Vyšetřením zhodnotila, že jsem na nějakých 5 a že mi asi uniká voda z vrchních obalů (což asi pár dní, ale měla jsem to za výtok). Tak mě poslala na sál, vypsala jsem papíry, prošla přípravu. Než jsem došla na sál, byla jsem na 7. Po hodině na přípravně jsem šla na sál. Přišla mi prdnout vodu a hned jsem porodila.

Ale díky mnohahodinovým silným kontrakcím, které nakonec přešly a jak to trvalo, já ztratila tu jistotu, že to poznam. Vůbec. A kdybych čekala na tu vodu, porodim někde doma (a kdoví, jak by to dopadlo, bo ani v porodnici jsem ten mazec nezvládla).

Tož radím nečekat se sprchou či vanou. Pokud to nepřejde, tak si tam cinknout nebo zajet k dr. Pokud se cítíš divně, nejsi si jistá, já bych jela (pokud bych byla připravená porodit případně doma a tak, tak asi ne, ale to nepadalo v úvahu u mě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.1.09 13:38

nečekat se sprchou jsem myslela zbytečně se nevysilovat a dát si jí hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
24.1.09 03:49

Odpoveď

Hurráááááááááááááááááááááááááááááá

Ja letím do porodnice odtiekla mi voda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
24.1.09 07:53

Re: Odpoveď

Gabriela27 píše:
HurrááááááááááááááááááááááááááááááJa letím do porodnice odtiekla mi voda!!!

super:) Tak ať je to co nejmíň bolestivé:) (sorry, ale rychlost ne vždy přeju, bo ne vždy je to lepčí varianta:D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
24.1.09 10:06

Tak my taky držíme palečky a moc na vás myslíme,aby jste byli v pořádku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
24.1.09 20:02

Ach jo jak závidím,už abych taky porodila a držím palce at je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí