Nízký tlak tři týdny před porodem

3138
19.1.09 20:10

Nízký tlak

Ahoj, pořád se někde píše o vysokém tlaku v těhotenstvi. Mám opačný problém - tlak velmi nízky. Dnes, necele tri tydny do TP 100/50. S tím asi i souvisí některé nízké hodnoty HG okolo 100. Doporučeno užívat železo - v jakékoli formě jej okamžitě zvracím..tak jsem ho prostě brát přestala. Ale únava začíná být velmi silná. Nemáte nějakou radu? Gynekolog situaci neřeší - já bych to taky nechala být..ale občas prostě „musím“ vyjít ven a občas mám fakt pocit že sebou seknu..mám hodně pít? (prutokový ohřívač hadra:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
19.1.09 20:13

aha..omlouvam se..již jsem našla toto téma v sekci těhotenství.. 8) lapardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.1.09 22:42

100/50? To si ještě pískej. Bude možná hůř. Teda aspoň u mě furt klesal. Byla jsem napůl mrtvola ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
20.1.09 10:22

Ahojky, taky jsem nízkotlaká :) , už si teda přesně nepamatuju hodnoty, jednou jsem dokonce i omdlela cestou z nákupun, asi v 8 měsíci. Lila jsem do sebe jedno kafe za druhým, od té doby ale „turka“ nemůžu ani cítit :roll: . Doktorka mi doporučila i decku červéného, ale vůbec nepiju, natož v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.1.09 11:24

Já měla furt 90/60… ale nijak to u mě neřešili a mám zdravého kloučka bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
20.1.09 14:41

Mi ho na jedne kontole v tehu nemohla sestricka ani zmerit, jak byl nizky :D Taky jsem to nijak neresila, ale je fakt, ze jsem to docela zvladala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.1.09 17:37

Ahojky já mám taky níkej ale docela mi pomáhají smrzlíé věci například jahody Mńam, nevím proč ,ale je mi po nich vždycky líp. měl ajsme nízkej i u prvního těhu, a nikdy to moje Dr. neřešila. snad se ti tochu uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí