Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, pořád se někde píše o vysokém tlaku v těhotenstvi. Mám opačný problém - tlak velmi nízky. Dnes, necele tri tydny do TP 100/50. S tím asi i souvisí některé nízké hodnoty HG okolo 100. Doporučeno užívat železo - v jakékoli formě jej okamžitě zvracím..tak jsem ho prostě brát přestala. Ale únava začíná být velmi silná. Nemáte nějakou radu? Gynekolog situaci neřeší - já bych to taky nechala být..ale občas prostě „musím“ vyjít ven a občas mám fakt pocit že sebou seknu..mám hodně pít? (prutokový ohřívač hadra:o)
aha..omlouvam se..již jsem našla toto téma v sekci těhotenství..
lapardon
100/50? To si ještě pískej. Bude možná hůř. Teda aspoň u mě furt klesal. Byla jsem napůl mrtvola ![]()
Ahojky, taky jsem nízkotlaká
, už si teda přesně nepamatuju hodnoty, jednou jsem dokonce i omdlela cestou z nákupun, asi v 8 měsíci. Lila jsem do sebe jedno kafe za druhým, od té doby ale „turka“ nemůžu ani cítit
. Doktorka mi doporučila i decku červéného, ale vůbec nepiju, natož v těhu.
Já měla furt 90/60… ale nijak to u mě neřešili a mám zdravého kloučka bez problémů
Mi ho na jedne kontole v tehu nemohla sestricka ani zmerit, jak byl nizky
Taky jsem to nijak neresila, ale je fakt, ze jsem to docela zvladala.
Ahojky já mám taky níkej ale docela mi pomáhají smrzlíé věci například jahody Mńam, nevím proč ,ale je mi po nich vždycky líp. měl ajsme nízkej i u prvního těhu, a nikdy to moje Dr. neřešila. snad se ti tochu uleví.