Spotrebovaný čípek

112
9.1.09 09:37

Spotrebovaný čípek

Ahojte

Bola som na kontrole u dr. a povedal mi, že mám už spotrebovaný čípok a hlavičku cítil prstom, myslíte si že to už príde??? :D
Dnes som 37.týždeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
9.1.09 09:52

Ahoj Gabčo! Já myslím, že už se to blíží, pokud už je hlavička nízko. mě naposledy naopak řekl, že hlavička je vysoko a že to k porodu není :roll: tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.1.09 10:10

Odpoveď

Ahoj Marti ďakujem pekne, tak to si ma potešila nemám veľké brucho ani žiedne iné problémi, ale už mi je fakt dlho.
Dnes som celú noc nespala malá kopala strašne silno a 4.hodiny vkuse a ešte návali potu a teplo to sa mi ešte nestalo.
No uvidíme čo sa bude diať ďalej.
Držím palce pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
9.1.09 13:13

Gábi, mně říkali 3 týdny, že už na příští kontrolu nepřijdu, že se mezitím rozsypu a nakonec jsem to vydržela až do skoro termínu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
9.1.09 16:42

U mě to bylo obdobné jako u Lasičky. 2 týdny před TP mi říkali, že už už…a nakonec jsem týden přenášela :? A když mi praskla voda (to jsem byla v čekárně v porodnici), tak mne doktorka prohlédla a prý to ještě na porod nevypadá. No a do 3 hodin byl venku :wink:

Tak věřte pak doktorům :D :D :D Ne, nechci shazovat lékaře, spíš chci říct, že je to hrozně individuální.

Ale přeji ti, ať je to brzy a ty i mimčo jste v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.1.09 17:04

Odpoveď

Hmmmm tak to je dobré, fakt tý doktory sem tam kecajú, ale za 3.hoďky to je pekné!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí