Bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
4.1.09 08:44

Bolesti

Ahojte holky..... :D

Som v 36+2 a od piatku mám dosť silné bolesti ako na menzes a z prsou mi tečie vodička, co si myslíte budem rodiť skorej, alebo sú to poslíčky???
Z mojej strany všetci rodili skorej o 3.týžne aj ja som narodená skorej :roll:

Dík za názory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
4.1.09 12:12

Gábi, v naší rodině všichni rodili ( mamka, tety, sestřenka atd. ) dřív, já jsem narozená 36 týden, brácha 38 týden a já :lol: …já rodila Sáru vyvolávaně 40+4 takže to jak kdo rodil v tvý rodině neber v potaz, taky jsem se toho „držela“ a tuze se divila, proč já musím být první, co rodí po termínu.
Mě mlezivo u Sárinky teklo od 5 měsíce, teď od 6 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.09 13:27

Ahoj Gábi , tak já mám přesně stejný problém 8O Tak jsem zvědavá co ti holky napíšou, potřebuju taky poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.1.09 14:16

Tak to jsem taky zvědavá je jsem 36+6 a už asi 3 dny mám poslíčky pěkně mě berou záda a to někdy až tak že mám pocit, že už to nerozchodim a začla mě docela bolet prsa .. jenže stejně se to asi nedá určit protože i když jsem již na pár cm otevřená tak to může klidně trvat měsíc jako i týden ..

Oluscha píše:
Ahoj Gábi , tak já mám přesně stejný problém 8O Tak jsem zvědavá co ti holky napíšou, potřebuju taky poradit.
  • Citovat
  • Upravit
112
4.1.09 15:24

Odpoveď

Tak dievčatá musíme len, čakať a potom si napíšeme ktorá jak dopadla!!!
Mňa tiež berú záda a tie bolesti ako na menzes sú najhoršie!!!

Tak budeme čakať a uvidíme ktorá jak porodí!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.1.09 21:12

Ahoj holky
Nechci vás nějak strašit,ale u posledního prcka jsem měla poslíčky týden a půl.Skoro v kuse.....Začlo to odpoledne,v noci jsem kolikrát myslela,že už jedeme a ráno to už nebyly přímo bolesti,ale byla jsem z toho celá rozbolavělá...... A v noci byly stahy pravidelné a dokonce se i zkracovaly.Když už byly třeba půl hodiny co 3 minuty,tak už jsme chtěli volat hlídání a jet a najednou se zase prodlužovaly. :roll:

Nebojte,ono to jednou skončí.A třeba rovnou porodem. :wink: Já jsem měla termín 7.12. a Radeček se narodil 28.11. po týdnu a půl poslíkování.

Přeju vám rychlý porod a zdravé mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
6.1.09 12:27

Odpoveď

Ahojte

Tak dnes 36+4 som bola u doktora a ževraj to bude čoskoro cítil hlavičku už je dole a mám spotrebovaný čípok už ho nevedel nájsť.

Mohli by ste mi ten čípok vysvetliť??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky