35tt a spadlo mi bříško

1280
1.1.09 11:22

35 tt a spadlo mi bříško

Jsem 35 tt a spadlo mi bříško , znamená to blížící se porod?
A není na to brzo , aby mi spadlo bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
1.1.09 12:10

Oluscha - tak na porod je to sice dřív než obvykle, ale roděj se i mladší děti , že?

spíš je otázka jestli „spadlé bříško“ nutně musí znamenat předzvěst porodu - dítě může sestoupit níže a klidně ještě vydržet…

pokud máš ale obavy, co zajít k lékaři? třeba zjistit, jestli se předčasně neotvíráš atd.
 har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.1.09 15:50

Mi taky spadlo břicho celkem brzy, ale nic to neznamenalo. Malá se narodila 8 dnů před termínem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.1.09 16:06

Neboj, úplně v pohodě. Je to sice znamení připravujícího se porodu, miminko vstoupilo do porodníh cest, ale neznamená, že budeš rodit zítra, spíš prostě v nejbližších týdnech, tj. klidně v termínu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
1.1.09 16:25

Vůbec ničeho se neboj. V desátém měsíci jde bříško dolů a líp se dýchá. Mě taky spadlo někdy kolem 36tt a rodila jsem 41+4tt :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.1.09 16:41

No díky :D Myslela jsem si to a jsem ráda že ste mě uklidnily :D :D :D Je pravda , že se mi dýchá líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.1.09 18:32

Oluscho, klid.
Mně „spadlo“ břicho už v 6. měsíci (pardon, týden teď fakt nevypotim, ale bylo to dřív než u Tebe), respektive abych to uvedla na pravou míru: ono mi snad nikdy nahoru nevylezlo.
Malá se mi tlačila do pánve opravdu od 6 měsíce, byla tam prostě nějak narvaná, chvílema to i bolelo (tlak na pánevní kosti), a doktorka mi potom řekla, že na udržování v nemocnici to není, ale napsala mi neschopenku a musela jsem týden doma většinu dne ležet se zadkem podloženým polštářem. Zakázala mi luxování, fyzickou zátěž, procházky atd…
Po týdnu to bylo dobrý, pak mě můj taťka provezl po hrbolatý silnici, a znova týden s polštářem pod zadkem.....
Měla jsem vyšší i CS skóre (cervix skore - stav zralosti děložního čípku - mělo by být co nejdéle na nule, a já ho měla na začátku 7. měsíce na čtyřce).
Taky do mě doktorka pak rvala magnesium.
Ví o tom Tvůj gynekolog?
určitě bych se neděsila, ale hlásit by se to mělo. Jinak dcera se narodila nakonec předpisově ve 40. týdnu, ale opravdu když mi doktorka řekla „klidový režim“, tak jsem to brala vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.1.09 18:47

Ahojky,tak ja jsem take jedna z tech zenskych,co maji brisko proste celou dobu jen dole…U prvniho tehu mi to delalo docela trable,mela jsem narizeny klid atd,ale nakonec jsem rodila v 38tt,coz bylo v pohode.Nyni jsem ve 33tt a za celou dobu mi brisko nevylezlo ani trochu nahoru…mam pod prsama krasny prostor,takze super na polozeni talire a hrnku,ale s dolejskem je to uz horsi..Moooc me to tlaci na pipku,mam krece a behem dne mi prijde,ze je mimco snad uz mezi nohama…Takze zase v tomto ohledu nic moc…Dr naridil klid,magnesko.Takze jsem zvedava jak fik,kdy porodim tentokrat…Hodne stesti a opravdu se neboj..

• Citovat
  • Upravit
1280
1.1.09 19:18

No 6.1. jdu na kontrolu tak to musim doktorce říct.Já jinak náky bolesti nebo podobný problémy zatím nemám , spíš cítím trochu ulevu v tom , že se mi líp dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.7.11 13:46

Je fakt, že si také už delší dobu říkám, že mám to břicho hrozně padlé dolů, ale u mě to bude tím, že ho mám extrémně veliké. Už asi od sedmého měsíce mi každý říká, že už nejspíš přenáším, :-) Bude to asi pěkný obřík to naše miminko :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí