Kontrakcie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
4.2.09 10:06

Misutko, nechci strasit, ale u me to fakt trva uz celkem dlouho… Termin mam az 28.2., ale predpokladam, ze budu rodit driv, vzhledem k tomu, ze mi vcera odtekla zatka a uz 14 dni mam bricho dole. Kdybych mela poslikovat az do konce unora, asi by me kleplo. Ale doufam, ze mimisek vydrzi jeste aspon do pristiho patku (kvuli pracovnimu vytizeni meho draheho).
Me posliky vetsinou bohuzel boli, neco jako menstruacni bolesti nebo krece bricha pri prujmu. Nekdy mi jen tvrdne bricho a to neboli. Ty bolestive se mi celkem dari mirnit ve vane s hodne horkou vodou a medunkovou soli do koupele.
Taky jsem tomu znacne nepomohla nedelni prochazkou. Jak mi kleslo bricho dolu, dobre se mi dycha, tak jsem se moc nehlidala a pochodovala lesem asi 5km. Pak jsme jeli jeste na nakup, kde jsem mela tak silene bolesti, ze jsem byla presvedcena, ze porod uz je tu… poleval me ledovy pot, srdce busilo, bolesti jak blazen… ale byl to opet plany poplach :lol:
Ale bricho jsem si nejak namohla a od nedele musim lezet v posteli, protoze me boli kazdy pohyb. Ale i vleze v posteli poslikuju, proste radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.2.09 10:35

Cattleya: To mě mrzí.. Já bych měla taky rodit v tomto termínu, ale žel, nebudu, malá se zřejmě neotočila, bude císař :( . Taky někdy mám ty stavy, jak jsi psala, ledový pot, bušení srdce, já se ještě klepu :? .
Jinak, má s tím něco společného výtok? Byla jsem na WC, na kalhotkách mám skvrnu, jako bych si „učůrla“, takový divný výtok. Bíložlutý, mazlavý, nesmradlavý, na intimku.. Musím se smát, když to píšu, ale musela jsem to pořádně prozkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.2.09 10:36

Cattleya: To mě mrzí.. Já bych měla taky rodit v tomto termínu, ale žel, nebudu, malá se zřejmě neotočila, bude císař :( . Taky někdy mám ty stavy, jak jsi psala, ledový pot, bušení srdce, já se ještě klepu :? .
Jinak, má s tím něco společného výtok? Byla jsem na WC, na kalhotkách mám skvrnu, jako bych si „učůrla“, takový divný výtok. Bíložlutý, mazlavý, nesmradlavý, na intimku.. Musím se smát, když to píšu, ale musela jsem to pořádně prozkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.2.09 10:48

Tak to je mi líto, mně malý s otáčením taky přidělává starosti, protože je dost aktivní a doposud ležel třeba 3 dny hlavou nahoru a pak zas pár dní hlavou dolů. Teď už je asi 10 dní hlavou dolů, tak doufám, že dostal rozum a už v téhle poloze zůstane.
Půjdeš na císaře? O přirozeném porodu KP jsi neuvažovala? Já bych teda při KP taky preferovala císaře, vzhledem k rizikům pro mimi, ale mně císaře v porodnici ani nenabídli..
Jinak myslím, že by to u tebe klidně taky mohla být zátka :wink: U mě to byl čirý „bílek,“ naprosto bez krve. Vzhledem k tomu, že výtok takové konzistence a množství jsem od začátku těhotenství neměla, předpokládám, že to bylo ono :) Na předporodním kurzu nám říkali, že je to strašně individuální, může to být čirý „bílek“ nebo dožluta, dozelena, dohněda, s krví nebo bez.. U někoho prý vypadne vysloveně pevný špuntík jak z láhve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.2.09 11:02

Cattleya: Tak špuntík to nebyl, jen takový tááhlý bíložlutý výtok, bez krve. Tak asi. Si přijdu jak hlupáček, kterej nic neví, ale odkud bych to měla vědět, jsem prvorodička :wink: . Doktor mi dal vybrat, a říkal, že je určitě lepší ten císař, že porod KP je dosti komplikovaný a bolestivý. Nejradši bych rodila přirozeně, ale třeba mi malá tu radost ještě udělá :) , i když v poloze KP je strašně dlouho.. Hlavně, když bude v pořádku, já to snad přežiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.2.09 11:23

No, tak to klidně mohlo být ono… :-) ale co jsem pochopila, stejně to moc neznamená. Někdo porodí do pár hodin, někdo do pár dní a někdo po pár týdnech… :lol: Takže je asi lepší to neřešit.
Držím palce, ať hlavně u tebe všechno dobře dopadne, ať porodíš, jak porodíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
4.2.09 12:00
Cattleya píše:
Misutko, nechci strasit, ale u me to fakt trva uz celkem dlouho… Termin mam az 28.2., ale predpokladam, ze budu rodit driv, vzhledem k tomu, ze mi vcera odtekla zatka a uz 14 dni mam bricho dole. Kdybych mela poslikovat az do konce unora, asi by me kleplo. Ale doufam, ze mimisek vydrzi jeste aspon do pristiho patku (kvuli pracovnimu vytizeni meho draheho).
Me posliky vetsinou bohuzel boli, neco jako menstruacni bolesti nebo krece bricha pri prujmu. Nekdy mi jen tvrdne bricho a to neboli. Ty bolestive se mi celkem dari mirnit ve vane s hodne horkou vodou a medunkovou soli do koupele.
Taky jsem tomu znacne nepomohla nedelni prochazkou. Jak mi kleslo bricho dolu, dobre se mi dycha, tak jsem se moc nehlidala a pochodovala lesem asi 5km. Pak jsme jeli jeste na nakup, kde jsem mela tak silene bolesti, ze jsem byla presvedcena, ze porod uz je tu… poleval me ledovy pot, srdce busilo, bolesti jak blazen… ale byl to opet plany poplach :lol:
Ale bricho jsem si nejak namohla a od nedele musim lezet v posteli, protoze me boli kazdy pohyb. Ale i vleze v posteli poslikuju, proste radost…

tož nechci ti kazit náladu, ale já měla fest poslíčky od 36tt, poslední 2 týdny pak dost maso. Zátka mi u první holky odešla měsíc před porodem. U druhé mi začala odcházet postupně taky tak. Plus pak po vyšetřeních hromada dalších cucků čehosi. Holka byla našponovaná dole od začátku, takže po těch poslíčcích se mudra divila, že ještě držim pohromadě i vzhledem k nálezu. TP jsem podle MS měla 22.2., podle UZ a OVU 4.3. a rodila jsem 27.2.

Takže fakt vim, ale taky bohužel mam zkušenost, že to nemusí být konečná…a nikomu to nepřeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.2.09 12:27

Cattleya: Děkuju, tobě taky přeju pohodový a rychlý porod! To sem písneme, kdyby něco..
Já jsem ráda, že mi poradí, uklidní někdo, kdo už ví „jak to chodí“ a uklidní dušičku, když třeba zmatkuju. Asi se půjdu vykoupat, nějak mě bolí i v kříži, třeba to poleví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.2.09 18:34

Ahoj, koupel nepolevila, zase mám poslíky, do toho mě bolí v kříži, pálí žáha, ale to už snad do zítřejší kontroly vydržím. A kdyby ne, jedeme. Vy, co máte taky poslíky, tak ať vás moc nezlobí, a těm zkušenějším děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
4.2.09 19:26

Holky vy si to teda vybíráte se vším všudy,oběma vám moc držím palečky,aby poslíčci dlouho netrápili a porod proběhl podle představ,rychle a hlavně,abyste byli všichni zdraví.

Mě zátka odešla 14 dní před porodem.Mishutko podle toho jak to popisuješ,bych to na ní tipla.A porod císařem,neboj dá se to zvládnout a pokud bude plánovaný,tak budeš mít možná jen částečnou anestezii,takže mimíska hned uvidíš,já rodila v celkové a mimi mi donesli až po 12 hodinách a to jen proto,že přijeli příbuzní za námi na návštěvu a měli jsme v nemocnici známou doktorku,jinak by mi malýho prý přinesli až druhý den,ale v každé porodnici to je jinak,tak uvidíš,hlavně se zkus moc nestresovat(i když se to dobře řekne hůř dělá,že? :lol: )

Ozvětě se jak jste dopadli moc na vás myslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.2.09 13:43

Paradise: Díky moc. Kontrola mi nějak slavně nedopadla, malá se samozřejmě neotočila a navíc má „zaklíněnou“ nožku, jak já mám třísla, někde úplně dole. No, co ta tam dělá 8O . Ještě jednou jdu na kontrolu a pak na operaci, tak se těším, až mimi uvidím. Jen se trochu bojím, ale jsou horší věci, že jo?! Doktor mi tak trochu vynadal, že jsem se koupala, že to akorát „dráždím“ a už si nemám dávat koupel, prý do konce porodu ne. No, ten týden už vydržím. Ale ty posly jsou někdy fakt k nevydržení, a ta žáha :? .
Mno, jinak ostatním přeju POHODOVÝ porod a jen ty nejhodnější miminka. Já se ozvu, Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí