Poprvé za volantem - bojím se
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Po prvé za volantem
Dobrý den jdu zítra se učit řídit mám strach a jsem nervózní co když budu úplně nemožná achjo… Já neumím ani nastartovat auto něco jsem se učila jako značky zkoušela jsem si testy na internetu ale co když to nedám a totálně si udělám ostudu nevěděla jsem co mám dělat tak píšu tady na eMimino
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Klid, vždycky tam někdo je a šlape nenápadně na pedály. Všechno ti ukáže, vysvětlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V klidu, vsak od toho jdes do autoskoly. Taky jsem nikdy predtim ani auto nestartovala. Instruktor od tebe neceka, ze nasednes a dojedes do Tater.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaasiej píše:
Dobrý den jdu zítra se učit řídit mám strach a jsem nervózní co když budu úplně nemožná achjo… Já neumím ani nastartovat auto něco jsem se učila jako značky zkoušela jsem si testy na internetu ale co když to nedám a totálně si udělám ostudu nevěděla jsem co mám dělat tak píšu tady na eMimino![]()
Tak sama v autě nepojedeš, pojede s tebou instruktor, který ti všechno vysvětlí a bude na tebe dohlížet. Čeho se tak strašně bojíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaasiej píše:
Dobrý den jdu zítra se učit řídit mám strach a jsem nervózní co když budu úplně nemožná achjo… Já neumím ani nastartovat auto něco jsem se učila jako značky zkoušela jsem si testy na internetu ale co když to nedám a totálně si udělám ostudu nevěděla jsem co mám dělat tak píšu tady na eMimino![]()
Jdeš se to učit, tam je předpoklad, že to neumíš
a sedí vedle tebe instruktor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky sem neuměla ani nastartovat ![]()
Nejsi první ani poslední, naopak, třeba můj instruktor říkal, že nemá rád takový ty samodomo naučený, že mají kolikrát zažitý nesmysly a on to pak složitě odbourává ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 bo doufám že to dobře dopadne nebo pak se budu cítit jako ta nej blbka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele v klidu. Instruktor, pokud ví, že si nikdy ani nenastartovala, tě vezme někam mimo provoz (za mě to bylo nějaký starý parkoviště, polňačka, nevím, jak je to dneska : ) a dokud nebudeš vědět aspoň kde je brzda nebo blinkr, tak tě do ostrýho provozu nepustí.
Takže máš čas si to vše osahat.
No a nebo popros nějakou kámošku, ať ti /opět, mimo provoz/ ukáže aspoň základ, třeba co je kterej pedál a kde zapnout světla ![]()
žádnej učenej z nebe nespadl, tak co.
Mám kámošku, co testy v poho a jízdy nakonec udělala až napočtvrtý. Prostě nervák, no… a taky jí hlavu nikdo neutrhnul, jen si dala víc jízd, aby nikoho někde nepřizabila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Jdeš se to učit, tam je předpoklad, že to neumíša sedí vedle tebe instruktor
Taky já si tohle myslela dokud nešel do autoškoly můj manžel a hned první den dostal od instruktora sodu jakto že neumí nastartovat - prý ještě nezažil, že by někdo přišel do autoškoly bez zkušenosti 🤦♀️
Nechápu jak někdo může čekat zkušenosti v autoškole.
Držím zakladatelce
Já ještě odvahu nenašla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit