Po revizi 6 den

11.4.23 10:41

Po revizi 6 den

Ahoj holky prosím potřebuji radu 5.4 což bylo ve středu jsem byla na revizi na druhý den mě pustili domů nic mě nebolelo akorát od soboty mě bolí pořád břicho až do zad mi to jde a tlačí mě to na konečník. Už nějak nekrvacim ale dneska v noci jsem měla šílené bolesti a horečku zvýšenou 37.8 pomohl mě na bolest Brufen s paralen. Myslí tě že mám jít na pohotovost nebo jen zbytečně plašim. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kaculina11
11.4.23 10:45

A vyloučili ti mimodelozni těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
11.4.23 10:55

@Kaculina11 jj to ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
11.4.23 11:02

Tohle by mohl být počínající zánět dělohy, občas se to po revizi stává. Možná tam něco málo zůstalo co tam teď zlobí. Určitě zbytečně neplašíš, já ti tu pohotovost rozhodně doporučuji, zvlášť pokud máš teplotu. Na revizi jsem byla na začátku března a přesně takhle mi to doktorka říkala. Pokud by byli bolesti, větší krvácení, nebo teplota, tak hned zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.23 19:23

Tak holky mám zánět a dostala sem antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
11.4.23 20:26

@ZuzanaBartonova17 myslela jsem si to. Teď už to bude dobré a přeji brzké uzdravení bez komplikací. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.23 20:57

@Sazuka děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.23 10:38

Holky mám dotaz byla sem na té pohotovosti a tam mě doktor řekl že mám zánět dal mi antibiotika ale řekl že tam mám jednu velkou sraženiny. A teď druhý den beru antibiotika a z ničeho nic se mě vycházejí kusy krve šílené mě bolí v podbřišku. Myslíte že je to vporadku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.4.23 22:58

No určitě není, byla jsi na pohotovosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.23 11:34

@Sazuka no byla sem protože jsem měla šílené bolesti a horečku a dostala sem antibiotika ale dva dny na to sem začala teda ty kusy sraženina…já myslela že ta sraženina co sem měla na ultrazvuku že jde ven na kontrolu jdu v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.23 18:50

Tak holky jsem znovu v nemocnici a zítra jdu znova na zákrok…neměla str to tak některá? Jestli to bolí pak víc nebo je to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty