Tmavá krev v těhotenství

4
30.3.23 11:17

Tmavá krev v těhotenství

Ahoj, chtela bych se zeptat jestli s tom mate nekdo zkušenost. Jsem 7tt Před týdnem ze me najednou z ničeho noc jakoby vyhrklo ale pouze jen na utrpení papírem trocha tmavé krve. Od te doby nic. Čárka na testu zesílila. Příznaky bolest prsou, nafouklé břicho, pobolivani břicha, bolest žaludku porad stejná. Myslíte si ue jsě mohla potratit? predem moc dekuji za info. K se se chystám za 4dn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37007
30.3.23 11:24

Nemyslím si. To by si krvácela dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9304
30.3.23 17:44

Těžko říct, ale spíš nějaká prasklá žilka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.3.23 02:26

Ahoj,

Jsem 16tt skoro uz 17tt.
Na zacatku v 7+6tt jsem mela to same co ty na utreni krev, jela jsem do nemocnice a byl to hematom.

Dostala jsem nakazany klid a vic se to uz neopakovalo.

Urcite zajdi k lekari, at se kouknou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
31.3.23 21:55

Ahoj, ja jsem v 7 tt zazila neco podobneho, ale te krve bylo vetsi mnozstvi, uplne me to vylekalo (predtim jsem spinila takto malinlo, jal pises a na to jsem dostala progesteron). Jela jsem hned na pohotovost a ukazalo se, ze je to hematom. Takze jsem dostala doporuceno, abych hodne lezela. Hematom se nakonec vstrebal, ted jsem ve 12 tt a zatim to vypada dobre.

Preji i tobe, at to dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.4.23 14:15

Ahoj, diky všem za odpovědi. Opravdu to nic nebylo. Jsem ted 8+5tt a vse je v poradku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty