Po revizi a špinění nikde

1027
9.12.12 09:15

Po revizi a špinění nikde

Holčinky,
v pátek ráno mi dělali revizi, po zákroku jsem trochu krvácela pak špinila, ale od soboty ani kapka krve, ted bych se měla čistit, že tak si říkám jestli to není špatné, když to tak není, včera jsem se snažila i chodit, aby se tělo rozhejbalo a něco málo za sebe pustilo ale bohužel :( vůbec ani kapka, břicho mě jen občas zabolí a trochu pravej vaječník sice nevím proč vaječník ten je mimo dělohu ale tak to si vysvětluju tak, že je to uvnitř cše propojené, ale čatla jsem, že každej alespon pár dnů krvácí a pak špiní, měl někdo z vás to takhle jako já, děkuji za odpověd at už bude jaká koliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5158
9.12.12 09:20

Já po revizi měla pár kapek po probuzení a pak už nic, takže to na závadu nejspíš není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30399
9.12.12 09:22

Taky jsem jenom chvíli špinila a pak nic. Na škodu to nejspíš nebude, nejspíš tě vybrali dobře a není co by ještě odcházelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.12.12 09:31

Holky, děkuji za napsání :) jste hodné…
Si právě říkám o jé, to asi nebude moc dobré, když jsem četla, že se má alespon špinit, ale tak pokud vy jste také nešpinili tak jsem si trochu udechla :)
A za jak dlouho jste dostali menzes? Prej by podle mudr měla přijít za 4týdny, potom máme čekat 2menzes a můžem znovu zkoušet štěstí, jen si říkám není to brzo ale mudr asi ví co a jak, že? Prominte mi ty hloupé otázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30399
9.12.12 09:54

@ninuska100 Já jsem teda MS dostala až po 8 týdnech, už to byl poslední den, další bych musela na vyvolávačku, ale prý do těch 8 týdnů to ještě jde. Pak jsme čekali ještě jednu MS, další cyklus se nezadařilo a z dalšího mi tu už leze 10 měsíční mimčo.
A uvědomila sem si, že to předevčírem bylo 2 roky co jsem byla na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.12 09:55

Taky jen pár kapek po probuzení a pak nic, pak jsem ke konci trochu špinila. MS jsem dostala za 7 týdnů. Řekli mi, že to trvá 4-6 týdnů, takže jsem se objednávala na vyvolání, ale nakonec to přišlo samo.

• Citovat
  • Upravit
4995
9.12.12 10:08

@ninuska100, já měla první den taky jen pár kapek a pak nic, je to normální ;).Ms přišla přesně za 28 dní a další už neeeeeeeee, nyní jsem v 16.tt :palec: .DR.mi doporučoval počkat dvě ms a pak zahájit snažení, no vydrželi jsme teda do té první :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
9.12.12 10:13

Ahojky, je mi lito co se ti stalo :hug: ja spinila asi jen hodinu a pak nic. Ms neprisla 10tydnu tak jsem musela brat dvoje prasky a pak sjem ji dostala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.12.12 10:26

Tak ted jste mě holky uklidnili stím, že jste taky měli to co já, bez špinění uf :)
No chceme taky počkat na 2menzes a pak zkoušet, doma máme 2,5letou holčičku tak, aby mezi dětma nebyl zas extrémní rozestup to nechcem. Hlavně, aby mi přišla menzes jak má a pak, aby nebyl problém s otěhotněním ale koukám třeba Markét 82 to šlo sakra rychle super :))))a taky jste tu revizi zažili všichni tady jen jednou, že já totiž měla strach, aby se to neopakovalo, holky a víte proč nás to potkalo? Jako já furt si říkám proč a kde se stala chyba první těhu ukázkové a druhé tohle, no uf holky to ošklivé je snad už za náma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
9.12.12 10:34

Jinak pro doplnění, mě přišla MS myslím přersně za 6 týdnů a pak už pravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30399
9.12.12 10:36

@ninuska100 u nás to byla genetická vada plodu. Pak jsem si říkala, že bylo dobře, že to tělo vyřešilo za mě a nemusela sem se po testech rozhodovat jestli půjdu na potrat nebo ne, tahle to bylo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.10.20 20:49

@ninuska100 ahoj a dobrý den :) já mám ten stejný problém
Dneska jsem byla na revizi a ani kapka krve. Taky jsem z toho rozhozená :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty