Snažení po samovolném potratu v 7.tt

743
4.12.12 16:41

Snažení po samovolném potratu v 7tt.

Holky muzu se poradit? V jinych diskuzich ctu, ze po samovolnem potratu jste se zacaly snazit hned a v nekterych pripadech uz ani dalsi MS nedorazila, takze jestli tomu dobre rozumim, tak jste nedodrzely sestinedeli. Ja se totiz citim dobre, na sex mam chut a samozrejme se hlavne chceme znovu zacit snazit. Jen nevim, jestli je sance otehotnet hned po potratu (zacatek krvaceni 20. 11.) nebo musim pockat na normalni MS a pak teprve je sance. Omlouvam se za hloupy dotaz, ale bohuzel z toho vseho nedokazu myslet na nic jineho nez na miminko:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
4.12.12 16:51

@suzancha ta doba po potratu se řídí doporučením gynekologa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
4.12.12 16:54

Pokud vse odeslo samo s ms a nemusela jsi jit na cisteni, tak se muzes zacit rovnou znovu snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.12.12 17:29

Nám odešlo samo a snažili jsme se pak hned a podařilo se cca za 4 měsíce. Jestli ale plod neodešel samovolně, ale musela si do nemocnice, tak tam ti řekne doktor, jestli počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.12.12 17:46

Vse odeslo samo, ale kdyz jsem se ptala doktora, jestli se hned muzeme snazit, tak mi vynadal, ze jsem se zblaznila, ze ted mam dodrzrt sestinedeli, ale vse probehlo samo a krvaceni trvalo 5 dni a konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.12.12 17:52
@suzancha píše:
Vse odeslo samo, ale kdyz jsem se ptala doktora, jestli se hned muzeme snazit, tak mi vynadal, ze jsem se zblaznila, ze ted mam dodrzrt sestinedeli, ale vse probehlo samo a krvaceni trvalo 5 dni a konec…

No nevím, já se doktora neptala, kdy se můžu snažit znova a ani on sám nic o tom neřekl. A to mám velice pečlivýho doktora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 18:14

Ahoj, u nás po SP, kdy vše samo odešlo, jsme se snažili hned a hned se i zadařilo. Bohužel šlo o afetální vejce, takže revize. Počkali jsme jednu MS (šestinedělí) a i přes doktorovy názory o 3 měsících čekání se opět hned zadařilo. Revize byla ale šetrná, jen odsávačkou, ne kyretou. Cítila jsem se dobře a myslím, že tělo si samo řekne. Teď jsem ve 32.tt. Všechno se odvíjí od toho, jak jsi na tom s rekonvalescencí a jak jsi na tom psychicky. Přeju hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
743
5.12.12 08:02

Dekuju za vase zkusenosti. Prave taky mi pani doktorka rikala, ze mame tri mesice pockat, ale to je nekonecne dlouha doba a prave v predeslych diskuzich jsem koukala, ze nekdo necekal vubec:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.6.15 09:48

Ahoj holky,
potratila jsem na začátku 8. týdne v dubnu, byla revize, pak MS za tři týdny a další po 25 dnech jako obvykle. V nemocnici řekli, že se můžu snažit za 6 měsíců, můj gyndař za 3 měsíce. Teď jsem našla dvě čárky, nějak nám to ujelo o měsíc dřív, než jsme plánovali začít. Musím říct, že mám strašný strach, že se to bude opakovat. Měla jsem skoro týden zpoždění, než jsem se odhodlala udělat test, k doktorovi se taky ještě objednávat nechci, no magor… Držím vám všem palečky, ať se po tom hnusném zážitku co nejdříve oklepete a další těhotenství už jsou úspěšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty