Cesta do Asie po revizi

45
21.11.25 14:41

Po revizi do Asie

Včera 20.11. jsem byla na revizi, jelikož mi po mispregnolu zůstal ještě gestační váček. Tedy jsem byla na dočištění, které mi bylo i vzhledem k tomu, že za 14 dnů odlétám do Asie doporučeno, aby to bylo „rychlejší“.

1. Máte někdo zkušenosti, že by se problémy objevily po více jak 14 dnech například?
  2. Počítám se zvýšenou hygienou a asi oddálim i nějaké koupačky například o další týden až dva. Nicméně máte někdo nějaký nápad jak se i přes koupání v moři / bazénu chránit nebo snížit riziko nějaké infekce nebo tak? Sestra mě děsila, že 6 týdnů nic ende šluse!

Příspěvek upraven 21.11.25 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.11.25 14:49
@xWine píše: Více

Měla jsem klasické šestinedělí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36958
21.11.25 14:51

No po revizi bych teda opravdu dodržela šestinedělí a zvlášť co se týče koupání kdo ví kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27836
21.11.25 14:53

Já byla na revizi z jiného důvodu, ale pak je klasický šestinedělí takže žádný koupání a kukání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.11.25 14:54
@Anonymní píše: Více

To kdyby mi řekla doktorka, když jsme se rozhodovali jakou variantu zvolit, riskla jsem ještě jednou ten prášek. Ale to mi samo sebou řekli až po tom… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.25 14:57

Nemuselo se to povést práškem a hrozil by ti zánět a možná i riziko, že vůbec neodletíš.

• Citovat
  • Upravit
6626
21.11.25 14:57

Tobě asi nedochází, že tady jde o víc než koupání, co? Měli jste tu cestu odložit. Nevím, co bys dělala v asii s nepovedenou interupcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.11.25 15:07

@Janli Odklad možný prostě nebyl. Nejedu někam do buše, jsem si vědoma, že případné komplikace budu muset řešit na místě. Mám naplánovanou kontrolu před odletem, to koupání není samozřejmě nijak důležitý, ale hledám možnosti jak tomu budu moct jít naproti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
21.11.25 15:44

@xWine V buši by ta voda byla možná čistší, než na nějaké pláži. Šestinedělí je šestinedělí, nic jiného se k tomu říct nedá, je na tobě, jestli ho dodržíš nebo ne. Sebelíp „se ucpat“ může být snad i na škodu.
Nevím, na jak dlouho tam jedete, ale počítej i s tím, že nevíš kdy a jaká menstruace tě po revizi čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15947
21.11.25 15:46

Sestra má pravdu. 6 týdnu bez koupání v moři, bez sexu … Prostě 6ti nedělí. Takže ma dovo jeď, ale koupaní fakt ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
21.11.25 16:30

Urcite dodrzet klasicky sestinedeli.
Udelat si dobry pojisteni kdyby se tam dostal zanet nebo nejaky komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2440
21.11.25 16:47

Po revizi je obvykle klasicky šestinedělí - ale to by ti řekli. Nebo tobě řekli, že žádný režim nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.25 16:56
@Tomie píše: Více

Vždyť to má v úvodním příspěvku, že sestra řekla šestinedělí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.25 17:10

A tedy pokud doktor po revizi napsal do zprávy dodržet nekoupat, atd, tak bych se bála, v případě komplikací, že pojišťovna nebude chtít uhradit péči v zahraničí. Porušení léčebného režimu, pokud na to rovnou nebude výluka, protože revize byla ještě před odjezdem.

• Citovat
  • Upravit
25002
21.11.25 17:33

Nekoupat se! Ještě řekni, že na veřejné pláži a v hotelovém komplexu, jsi blázen? 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí