Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ono se to při nechráněném jaksi skladuje uvnitř i když se člověk umyje… tudíž může postupně ještě putovat ven během následného dne.
Pokud je to otravné musíš řešit svou hygienu, nepomůžou intimky nebo menstruační kalhotky? Nebo chlap ať jí něco co to zlepší (?).
Myslím, že na gynde to nevyřeší.
Nevím jak ostatní a jestli to tu přiznají
To jsem přehlídka těch 10 hodin…
Ale tak asi nevěřím že nikdo to nezažil, že třeba po aktu raději usnul v náručí než aby hnal hned do sprchy…
Někdo kdo se snaží třeba se sprchovat hned nechce.
Ale pokud to působí zápach zkusila bych teda sprchu hned ( nejlepší drepnout si)…a uvidíš zda se vylepší stav.
Podle mě ale i tak část unikne až druhý den…ale nebude to jak mrtvá ryba ![]()
@Anonymní píše: Více
Jo, neřekla bych, že je to nějaký extra smrad, to bude asi věc názoru, ale je to prostě cítit. @teroonka taky neskáču z chlapa rovnou do sprchy, nevím, co je na tom nenormálního.
@Anonymní píše: VíceŠla bych se umýt co nejdřív a určitě bych si po sexu došla alespoň na tu toaletu…
Na gynekologii by Ti nijak nepomohli, pokud jste oba naprosto zdraví, jak píšeš. Myslím, že to bude konkrétním složením partnerova a Tvého sekretu, u každého to není úplně stejné. Smísí se to, zreaguje a nevoní to. U jiného páru nebo s jiným partnerem je to ok. Stávalo se mi to po pohlavním styku s bývalým, vůně PO byla opravdu nevábná. S nikým jiným se mi to však nedělo. Vidíš, nebýt Tvé diskuze, už si na to ani nevzpomenu.
Pro pohoršené, po styku se ženám doporučuje jít se vymočit, sprcha zas tak nutně ne, to spíš, co je komu komfortní. V případě tohoto problému je to jasňačka. Upřednostňuji sprchu před, po až dle potřeby.
Když si to vyhledáš tak i vůně lze prý ovlivnit podobně jako chuť, hlavně životním stylem partnera prý. Strava, kouření a hlavně hydratace…tak zkuste ještě toto. Hlavně pokud mu to nevoní ani samostatně natož v kombinaci.
Já si neumím představit, že bych nešla do sprchy nebo alespoň na WC. Vždy to ze mě teče a představa, že budu dole celá oblemcaná, to ne ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Nemám nic k tématu, ale mám tu teď ve vohrádce 2,5letýho synovce, vidí na monitor, a když viděl tvůj avatar, řekl Vašek. Tak se jmenuje náš černý kocourek. Že seš pani, která se jmenuje Černá Madonna, mu zatím vysvětlovat nebudu. Ale rozesmálo mě to, že v tobě vidí Vaška
![]()
@Catalina123 píše: Více
Proč z chlapa rovnou do sprchy? Ale třeba jít takhle „zalepená“ spát, ani omylem. Když jsme u toho, pro mě je normální jít „po“ na toaletu, už kvůli infekci, a při tom se aspoň ostříknu vodou.
@teroonka píše: Více
Tak já na infekce netrpím, takže u mě to není třeba. Chápu, když má někdo problémy, ale pokud nemá, tak to nazývat nenormálním? Po souloži jdu klidně „zalepená“ spát a vůbec mi to nevadí a vysprchuju se druhý den a až se mi chce, klidně až večer. Za celý život jsem měla pár kvasinkových infekcí z ATB (asi třikrát) a jinak žádný problém, funguje jak má…
@Anonymní píše: Více
Ahoj, no záleží čemu říkáš pach. Po sexu se také nechodím sprchovat hned, ale nějaký nepřirozený zápach necítím. A jak už tu jiné holky psaly, tak stejně nikdy nevypláchneš všechno. Mam skoro každý den ranní sex a pak sprcha, zbytek vytéká celý den. Takže intimka.
@Ploskutáček píše: Více
Ahojky, je normální, že po sexu nechráněným, se jdu umýt až po několika hodinách cca 10hodin, a mezitím, začne šílený zápach z pochvy… Netrpím záněty nic mám jen po sexu do několika hodin a když se pak umyju tak ještě ten den to je cítit…
je možné, že sperma tak druhý den může pachnout, nwm připadám si divně to řešit na gynde
🙏 🤷🏼 🤷🏼