Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
No, mám +-Proč?
Telo a specialne spodek je pri ovulaci citlivejsi.
@Anonymní píše:
No, mám +-Proč?
No tak bych bolesti břicha - podbřišku přisuzovala tomu..
@Kolarkaa chápu, ale tohle je jiné, navíc i střevní potíže. Podbřišek mě bolelo pár dní před, byla i chuť na sex, moooc
Podle výpočtů kalkulačky co si vědu roky by mely byt teď plodné dny, ale co na sobě pozoruji nevychází to, mám příznaky dřív. Krátké po skončení MS
Řekla bych, že se ti sešla ovulace a nějaká viroza…
Čeho se bojíš?
Přijde mi to jako alergie na pharmatex nebo infekce… Mám výtok, chuť na sex nulová, přitom jindy ji v plodné dny a ovulaci mám. Lítám pořád na WC, bolí mě podbřišek a je mi na zvracení
@Anonymní píše:
Přijde mi to jako alergie na pharmatex nebo infekce… Mám výtok, chuť na sex nulová, přitom jindy ji v plodné dny a ovulaci mám. Lítám pořád na WC, bolí mě podbřišek a je mi na zvracení
Hm, tak možná Pharmatex nefungoval tak jak jste si přáli
![]()
Ahoj
před pár hodinami jsem měla styk s přítelem. Ochranu používáme spermicidní globule, už roky. A kdyby se selhaly, neva. Ale co mě trápí…
Od té doby mě bolí břicho, na stranách. Jakoby vaječníky, mám i trochu nafouklé břicho. A prujem. Vlhkost byla dost, netrpim na suchost, ale z mé ho pohledu jsem nebyla ještě připravena.
Nevíte čím to nebo nesetkala jste se některá s tím???
Omlouvám se možná za blbý dotaz, ale je mi docela zle, přidala se i zima a chrapot, bolest v krku/orální sex nebyl…
Prosím o anonym